Produktvalg: Stanghækkeklippere

HL 94 KC-E

Stærk stanghækkeklipper med kort skaft

Generelt

Til professionelt arbejde på høje hække og brug tæt ved jorden. Letvægtsgearkasse, STIHL 2-MIX motor med STIHL ECOSPEED til hastighedsregulering ved længere tids arbejde i støjfølsomme områder, STIHL Easy2Start, knivbjælke der kan drejes 145°, 242 cm samlet længde.

6.995,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

HL 94 KC-E

Teknisk data

Teknisk data Værdi
Vægt kg 1) 5,71
CO2 værdi g/kWh 794
Skærelængde cm 60
Effekt kW/hk 0,9/1,2
Lydeffektniveau dB(A) 2) 108
Lydtryksniveau dB(A) 2) 92
Slagvolume cm³ 24,1
Vægt kg 5,7
Tankvolume l 0,54
Vægt Pounds 12,6
Vibrationer venstre m/s² 3) 6,4
Vibrationer højre m/s² 3) 6,4
Tandafstand mm 34

1) Utanket
2) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
3) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

HL 94 KC-E

Standard udstyr

 • Easy2Start Zoom
  Easy2Start

  Gør starten let. Brug kun den halve kraft for at start din maskine. Et unikt startsystem, der sikrer, at et roligt og langsomt træk i startsnoren er not til at starte maskinen. En spiralfjeder mellem startsnorrullen og krumtapakselen kompenserer for modstands kraftspidser, så de ikke længere registreres i startsnoren.

 • Et-håndsgreb Zoom
  Et-håndsgreb

  Med stanghækkeklipperens et-håndsgreb, hvorfra motoren styres, sikres du altid fuld kontrol over maskinen.

 • Hurtig justering 145° Zoom
  Hurtig justering 145°

  Kniven justeres let og enkelt trinvis over et område på 145 gr, og kan lægges helt ned til skaftet for let transport samt opbevaring.

 • Knivsystem Zoom
  Knivsystem

  Dobbeltslebne knive giver kraftfulde og præcise snit, også når det gælder tykkere grene.

 • Primer Zoom
  Primer

  Manuel brændstofpumpe. Med nogle få fingertryk pumpes benzin ind i karburatoren, hvilket giver en lettere start med færre starttræk. Du kan aldrig trykke for mange gange. Alt overflødigt brændstof løber tilbage i tanken igen.

 • STIHL 2-MIX motor Zoom
  STIHL 2-MIX motor

  2-MIX motoren kombinere lavt udslip og lavt brændstofsfforbrug med lav vægt og hurtigere acceleration, hvilket er godt for helbredet, miljøet og pengepungen. Den hurtige acceleration kommer til sin fulde ret i arbejdet og der er altid overskud til også at klarer de grovere jobs.

 • STIHL antivibrationssystem Zoom
  STIHL antivibrationssystem

  Udsættes man for vibrationer i længere tid, fra eksempelvis et motorredskab, kan man få forstyrrelser i blodcirkulationen i hænder og arme. STIHLs effektive antivibrationssystem reducerer vibrationerne fra motoren og skæreudstyret i præcist beregnede bufferzoner og maskinen bliver bekvem og ergonomisk at arbejde med.

 • STIHL Ecospeed Zoom
  STIHL Ecospeed

  Med funktionen ECOSPEED sættes maskinen i en brændstofbesparende driftstilstand. Drej knappen i retning mod minus for at reducere det maksimale omdrejningstal. Derefter kører maskinen med delvis belastning hvorved brændstofforbruget falder.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 15-06-2022