Produktvalg: Stanghækkeklippere

HL 94 KC-E

Stærk stanghækkeklipper med kort skaft

Generelt

Til professionelt arbejde på høje hække og brug tæt ved
jorden. Letvægtsgearkasse, STIHL 2-MIX motor med STIHL ECOSPEED til hastighedsregulering ved længere tids arbejde i støjfølsomme områder,
STIHL Easy2Start, knivbjælke der kan drejes 145°, 242 cm samlet længde.

6.995,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

HL 94 KC-E

Teknisk data

Teknisk data Værdi
Snitlængde cm 60
Slagvolumen cm³ 24,1
Slagvolumen cu-in 1,47
Effekt kW/hk 0,9/1,2
Effekt bhp 1,2
Vægt kg 5,7
Vægt lbs 12,6
Lydtryksniveau dB(A) 1) 92
Lydeffektniveau dB(A) 1) 108
Vibrationsværdi venstre m/s² 2) 6,4
Vibrationsværdi højre m/s² 2) 6,4
Slagtal O/min (OM) 3.985
Tandafstand mm 34
CO2 g/kWh 794

1) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
2) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

HL 94 KC-E

Standard udstyr

 • ENHÅNDSBETJENT MULTIFUNKTIONSHÅNDTAG Zoom
  ENHÅNDSBETJENT MULTIFUNKTIONSHÅNDTAG

  NEM BETJENING. Det enhåndsbetjente multifunktionshåndtag gør det nemt og sikkert at kontrollere din maskine med én hånd. Håndtaget er egnet til både højre- og venstrehåndede, da alle nødvendige betjeningselementer er indbygget heri.

 • DOBBELTSIDIG SKÆREKNIV Zoom
  DOBBELTSIDIG SKÆREKNIV

  PERFEKT HÆKKEKLIPNING. Den dobbeltsidede kniv gør det muligt at klippe din hæk helt perfekt både lodret, vandret og i hjørner. Takket være knivene, der er slebet på begge sider, kan du effektivt trimme eller beskære din hæk, selv i tilfælde af tykke grene.

 • MANUEL BRÆNDSTOFPUMPE Zoom
  MANUEL BRÆNDSTOFPUMPE

  KRÆVER FÆRRE TRÆK I STARTSNOREN. Den manuelle brændstofpumpe reducerer antallet af træk i startsnoren og gør dermed startprocessen hurtigere. Dette er især en hjælp efter længere tids stilstand. Dette gøres ved at aktivere pumpen flere gange før start. På den måde sikres det, at der er nok benzin i karburatoren ved start.

 • SYSTEM TIL LYNJUSTERING Zoom
  SYSTEM TIL LYNJUSTERING

  GØR DET BEHAGELIGT OG EFFEKTIVT AT ARBEJDE. Hækkeklipperens kvikjusteringssystem gør arbejdet nemt og fleksibelt. Sværdet på hækkeklipperen kan indstilles i forskellige vinkler afhængigt af anvendelsen. For en sikker og pladsbesparende transport skal sværdet på hækkeklipperen klappes ind, så det er parallelt med skaftet, indtil det automatisk går i indgreb.

 • STIHL 2-MIX-MOTOR Zoom
  STIHL 2-MIX-MOTOR

  EKSTRA EFFEKTIV. STIHL 2-Mix-motoren reducerer udstødningsbelastningen og forbruget og dermed også driftsomkostningerne. Denne totaktsmotor er konstrueret med et lavt behov for vedligeholdelse og har en effektiv brændstofudnyttelse, selv ved høj ydelse. Der skal bruges en blanding af benzin og motorolie som brændstof. STIHL 2-Mix-motoren opfylder det strenge EU-udstødningsdirektiv trin V.

 • STIHL ERGOSTART Zoom
  STIHL ERGOSTART

  START UDEN BESVÆR. Takket være STIHL ErgoStart sparer du på kræfterne, når du skal starte dine motorredskaber. Et roligt og jævnt træk i startsnoren er tilstrækkeligt. Den nødvendige hastighed for startsnoren er betydeligt mindre, og motoren starter hurtigt og sikkert selv med et langsomt træk. En ekstra fjeder mellem krumtapakslen og rullen til startsnoren gør denne lettelse mulig.

 • STIHL ANTIVIBRATIONSSYSTEM Zoom
  STIHL ANTIVIBRATIONSSYSTEM

  MERE BEHAGELIGT ARBEJDE. Når dit apparat anvender sine kræfter, opstår der vibrationer, som især mærkes omkring håndtagene. STIHL-antivibrationssystemets buffer- og fjederelementer reducerer overførslen af motorvibrationer til området omkring håndtaget og dermed til din krop. Resultat: Dit apparat ligger mere roligt i hånden, og du bliver betydeligt mindre træt under arbejdet.

 • STIHL ECOSPEED Zoom
  STIHL ECOSPEED

  TILPASNING AF MOTORYDELSEN. Ved hjælp af STIHL ECOSPEED kan du regulere motoromdrejningstallet efter behov og tilpasse apparatets ydelse til den pågældende arbejdsopgave. Dette resulterer i et lavere brændstofforbrug og mere støjsvagt arbejde. Desuden reducerer denne funktion tendensen til, at der bliver slynget græs og småsten ud under plæneklipningen.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 20-02-2024