Produktvalg: Batterimotorsave

MSA 220 C-B uden batteri og lader

Batterimotorsav MSA 220 C-B: Til varierede opgaver med høj skæreydelse og høj komfort

Generelt

Den kraftfulde batteridrevne motorsav STIHL MSA 220 C-B med professionelt skæreudstyr er optimal til fældning af mindre træer, beskæring, trimning og træpleje. Den batteridrevne motorsav er forsynet med en højeffektiv STIHL 3/8" PS3 Pro kæde med lav kastetendens. Savkæden er kendetegnet ved høj skære- og energieffektivitet. Med STIHL MSA 220 C-B batterimotorsaven kan du arbejde i støjfølsomme områder både med havearbejde og landskabspleje . Støjsvag drift og emissionsfri EC-motor med lave vedligeholdelseskrav gør den også velegnet til indendørs arbejde

Kraftig EC-motor i kombination med kraftigt STIHL AP 300 S batteri giver STIHL MSA 220 maksimal skæreydelse Fronthåndtag med ergonomisk design og komfortabelt bageste håndtag, der gør arbejdet både behageligt og sikkert.

Andre funktioner, der yderligere bidrager til effektivt arbejde med den batteridrevne STIHL motorsav MSA 220 C-B:

 • Robust barkstød i metal fastgør saven til træet, hvilket gør det nemt at lave præcise snit.
 • Med STIHL hurtigkædestramning> strammes kæden nemt, sikkert og helt uden værktøj.
 • I vores oversigt over STIHL batteridrifts- og ladetider kan du se, hvor længe du kan arbejde med din STIHL MSA 220 C-B batterimotorsav, og hvor længe batteriet skal oplades.

  Alle batteridrevne maskiner i STIHL AP-systemet er udviklet til professionelle brugere og daglig brug, selv under barske vejrforhold og har stænkvandsbeskyttelse testet i krævende interne test. Stænkvandstesten er blandt andet baseret på IPX4-standarden.

3.995,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

Batterimotorsav MSA 220 C-B

Teknisk data

Teknisk data Værdi
Lydeffektniveau dB(A) 1) 99
Lydtryksniveau dB(A) 2) 91
Nominel spænding V 36
Vibrationer venstre/højre m/s² 3) 4,8/3,6

1) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
2) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2,5 (dB(A))
3) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

Batterimotorsav MSA 220 C-B

Standard udstyr

 • EC-Motor Zoom
  EC-Motor

  EC-Motoren henter 55% mere effekt ud af batteriet, samtidig med at den passer på batteriet og forlænger dets levetid med op til 70%. Motoren holder en lav vægt pga. dens kompakthed og er næsten umulig at slide op.

 • Kraftigt barkstød Zoom
  Kraftigt barkstød

  Sikker og præcis savning savning: et barkstød fikserer maskinen ved træet.

 • Komfortabelt betjeningshåndtag Zoom
  Komfortabelt betjeningshåndtag

  Takket være det skridsikre materiale på betjeningshåndtaget ligger maskinen komfortabelt i hånden og kan føres sikkert – også når det er vådt.

 • STIHL værktøjsfri kædespænding (B) Zoom
  STIHL værktøjsfri kædespænding (B)

  Denne form for kædespænding gør det enkelt og bekvemt at spænde kæden. Kæden spændes helt uden brug af værktøj. Efter at have løsnet dækslet på motorkåben spændes kæden ved hjælp af et indstillehjul.

 • Transparent olietank Zoom
  Transparent olietank

  Kontrol over tomme tanke: den transparente tank gør at du altid har kontrol over kædeolieniveauet. Kædeolie fyldes let og enkelt på, med hjælp af STIHLs bekvemme påfyldningssystem.

 • Tohåndsgreb Zoom
  Tohåndsgreb

  Det bagerste håndtag som er ergonomisk udformet og det forreste håndtag med det bløde håndgreb, gør arbejdet mere sikkert og mindre trættende i længden.

 • Værktøjsfri tanklåg til kædeolietank
  Værktøjsfri tanklåg til kædeolietank

  Værktøjsfri tanklåg til kædeolietank. Hurtig og nem at bruge. Takket være bajonetbeslaget på det værktøjsfrie tanklåg kan låget åbnes og lukkes med en enkel håndbevægelse.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon International 14-03-2023