Produktvalg: Batterimotorsave, AP-system
Batterimotorsave, AP-system

Batterimotorsave, AP-system

Batterimotorsave med de kraftige Lithium-Ion-batterier AP eller de rygbårne batterier AR. Til professionelle brugere og til have-, landskabs- og træpleje.

Sammenlign Model Anbefalet batteri ­ Batteriteknologi ­ Vægt ­kg Pris
MSA 160 C-B AP 200 Lithium-Ion AP-system 3,1 1) kr. 2.595,00*
MSA 161 T AP 200 Lithium-Ion AP-system 2,5 1) kr. 3.095,00*
MSA 200 C-B AP 300 Lithium-Ion AP-system 3,3 1) kr. 3.195,00*
Nyhed MSA 220 C-B AP 300 S Lithium-Ion AP-system 3,6 1) kr. 3.395,00*
1) uden batteri, med sværd og savkæde
alt

ⓘ Sikkerhedsadvarsel

Det er vigtigt med instruktioner for at være informeret om og kunne vurdere farerne ved brug af motorsag. Husk altid at bruge beskyttelsestøj- og udstyr hver gang du bruger motorsav.
Hvis noget er uklart, eller du har spørsmål, anbefaler vi at bestille motorsaven via Click & Collect, og afhente den hos en autoriseret STIHL forhandler.

Mere information finder du i instruktionsvideoerne her.

Advarsel: På beskæringsmotorsav er bageste håndtag udformet, så saven kan holdes med én hånd under arbejdet. Saven er specielt udviklet til topkapning ved klatring, og må ikke bruges ved beskæringsopgaver, hvor personen står på jorden eller i en liftkurv. Brug uden den rette uddannelse kan medføre alvorlig personskade.

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.