Flow simulering

Vi sørger for optimal smørelse af dine maskiner

Flow simulering

Vi løfter låget
Har du nogensinde overvejet hvordan en motor ser ud på indersiden? Det har du sikkert allerede set i skolen, på TV eller på nettet, men hvordan ser den egenligt ud når den arbejder, altså under forbrændingsprocessen? Hvordan ser det ud når brændselsblandingen strømmer ind i motoren?

Vores konstruktører arbejder tæt sammen med de ingeniører der beregner det rette flow i motoren, for derigennem at optimere vores motorteknologi.

Minimering af slid
Der findes en tummelfingerregel når det drejer sig om motoreffekt: Friktion skaber slid, som leder til dårligere præstation og sænker motorens livslængde. Når det handler om friktion er det med andre ord motorens naturlige fjende. Det er grunden til at vi koncentrerer os om at simulere flowet i motoren, og derigennem sikre at alt smøres optimalt og friktion holdes på et absolut minimum. Simuleringen gør det ligeledes muligt for vores ingeniører at se hvordan brændselsblandingen opfører sig inde i selve motoren.

Matematik i praksis

Der anvendes en 3D model af vores motorer til beregning af en ganske kompliceret matematisk og fysisk fomel til beregning af flow´et mellem de forskellige dele i motoren. Vores kontruktører og flowberegnere arbejder tæt sammen for at optimere samtlige dele og sikrer smøringen altid fungerer. Ane og alene fordi, optimal smøring, sikrer din maskines levetid i mange år fremadrettet.