STIHL diamantskiver til skæremaskiner

Til beton, asfalt og natursten

STIHL diamantskiver til skæremaskiner

STIHL diamantskivernes høje kvalitet opnås ved en omhyggelig udvælgelse af materialer, perfekt udførelse efter de mest moderne metoder og strenge kvalitetskontroller. De overbeviser ved anvendelse med en række vigtige fordele:

 

  • Tåler højere temperaturer
  • Høj skæreydelse
  • Længere levetid
  • God økonomi

Omhyggelig afstemning af alle bestanddelene

Bestanddelene i skiverne fungerer som garanti for optimal skæreydelse. Bindingssystem, diamantkornkvalitet og diamantkoncentration er dimensioneret til benzindrift, hvilket udmønter sig i lav kraftanvendelse under arbejdet og i en lang levetid.

Skivernes konstruktion

Skiverne er konstrueret til maksimal varmebelastning. Også ved ekstrem anvendelse kan der udføres et eksakt, pålideligt snit, uden at skiven mister stabilitet. Ved vådskæring har dette positiv indvirkning på skæreydelsen og levetiden. Med udvælgelsen af de valgte bestanddele, understøttes både køling og borttransport af slibemateriale specielt ved beton- og asfaltskiver.

Forslibning af alle segmenter fra fabrikken

Forslibningen fra fabrikken har to afgørende fordele. For det første har du fuld skæreeffekt straks ved den første anvendelse - det er ikke nødvendigt at indkøre den nye skæreskive. Og for det andet opnås der derved en så høj præcision ved aksial og radial koncentricitet, at skæreeffekt, kørehastighed og levetid optimeres.
 
STIHL diamanskiver fås i seks effektklasser 5, 10, 60 og 80: