STIHL BioPlus savkædeolie

STIHL BioPlus-savkædeolie

Mild ved miljøet, stærk smøreydelse – det er vores STIHL BioPlus savkædeolie. Ekstremt miljøvenlig og uden kompromisser i forbindelse med smøre- og vedhæftningsegenskaber. Vores højtydende smøremiddel på plantebasis beviser styrke i tempererede og varme klimazoner. Derudover nedbrydes det lynhurtigt og fuldstændigt i jorden – og er derfor blevet tildelt den "Blå Miljøengel".

Beskyttelse selv i de mest krævende situationer.

Særlige vedhæftelses- og smøreadditiver beskytter skæreredskabet effektivt – selv ved kortvarig, ekstrem temperaturbelastning. Selv under de mest krævende forhold opstår der ingen røg. De fremragende flydeegenskaber bibeholdes også ved lave temperaturer ned til -15 °C.

God mod miljøet.

STIHL BioPlus savkædeolien hører til blandt de mest oxideringsstabile savkædeolier på rapsoliebasis. Selv efter lang tids opbevaring har den stort set ingen tendens til paraffindannelse, og samtidig mere end imødekommer den kravene til egnethed i henhold til den Blå Miljøengels kriterier. Den er biologisk nedbrydelig og kategoriseret som uskadelig for vandkvaliteten, og dermed er den egnet til anvendelse i vandbeskyttelsesområder og i økologisk følsomme miljøer.

Tåles af alle.

STIHL BioPlus-savkædeolie er absolut forenelig med materialer som letmetallegeringer, kunststof, lak og elastomer.