4.890,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Ny
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Tekniske detaljer

Klippebredde41 cm
Klippehøjde20 - 100 mm
Justering af klippehøjden7-level (central)
Volumen på græsopsamlingskurv52 L
Drev2,0 - 4,5 km/h

Funktioner

RMA 443 V batteridrevet plæneklipper: komfortabelt arbejde på små plæner takket være Vario-hjultræk

Til det hjemlige arbejde i haven tilbyder STIHL batteriplæneklipperen RMA 443 V en høj ydeevne og er meget støjsvag. Det betyder, at den også kan bruges i støjfølsomme områder som f.eks. boligkvarterer. Vario-hjultrækket gør det lettere at klippe små plæner og skråninger. Du kan indstille arbejdshastigheden individuelt mellem 0 km/t og 4,6 km/t ved hjælp af betjeningsgrebet på styret.
Med en klippebredde på 41 cm kan du effektivt klippe græsplæner på mindre arealer. Takket være standardudstyret med multiknive, integreret bioklipfunktion og sideudkast er denne plæneklipper velegnet til både klipning og bioklip. Du kan enten opsamle afklippet direkte eller fordele det over plænen via sideudkastet.
Det sammenklappelige og højdejusterbare komfortstyr sikrer en behagelig og ergonomisk styring af plæneklipperen. Med den centrale klippehøjdejustering kan du indstille den ønskede længde på din plæne i 7 trin fra 20 mm til 100 mm. Den sammenklappelige græsopsamler på 52 liter kan rumme enhver mængde afklip og er nem at tømme.
I vores oversigt over drifts- og opladningstider for STIHL-batterier kan du se, hvor stort et græsareal du kan klippe med en opladning af din STIHL RMA 443 V batteriplæneklipper, og hvor lang tid det tager at oplade batteriet.

Service & tips