4.690,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Ny
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Tekniske detaljer

Klippebredde51 cm
Klippehøjde20 - 100 mm
Justering af klippehøjden7-level (central)
Volumen på græsopsamlingskurv55 L
Drev3,5 km/h

Funktioner

RMA 253 T batteridrevet plæneklipper: Praktisk arbejde på mindre plæner takket være hjultrækket

Til privat arbejde i haven tilbyder STIHL RMA 253 T batteridrevet plæneklipper hobbygartnere høj ydeevne og er meget støjsvag. Det betyder, at den også kan bruges i støjfølsomme områder som f.eks. boligkvarterer. Du vil især sætte pris på det 1-trins hjuldrev på græsplæner med skråninger.

Med en klippebredde på 51 cm kan du effektivt klippe græsplæner i mindre områder. Takket være standardudstyret med multikniv, bioklipkile og sideudkast er denne plæneklipper velegnet til både klipning og bioklip. Du kan enten opsamle det afklippede materiale direkte eller fordele det over plænen via sideudkastet.

Det sammenklappelige og højdejusterbare komfortstyr sikrer komfortabel og ergonomisk styring af plæneklipperen, mens den centrale klippehøjdejustering giver dig mulighed for at indstille den ønskede længde på din græsplæne i 7 trin fra 20 mm til 100 mm. Den sammenklappelige græsopsamler på 55 liter kan rumme enhver mængde afklip og er nem at tømme.

I vores oversigt over STIHLs batteridrifts- og opladningstider kan du se, hvor meget græs du kan klippe med en opladning af din STIHL RMA 253 T batteridrevne plæneklipper, og hvor lang tid det tager at oplade batteriet.

Service & tips