Nyheder

Nyheder

Hvis du vil vide, hvad der er nyt, er du velkommen til at klikke ind på MyNewsdesk, STIHL Danmark, hvor alle vores nyheder og pressemeddelelser ligger frit tilgængeligt. Der har du også mulighed for at klikke på "Få vores nyheder på mail", så kommer de direkte i din indbakke. Klik på nedenstående link. MyNewsdesk, STIHL Danmark

BGA 57 - Kompakt og effektiv batteriløvblæser

BGA 57 - Kompakt og effektiv batteriløvblæser

BGA 57 batteridrevet løvblæser – perfekt til mellemstore arealer til at fjerne blade, græsafklip og andet løst snavs fra flisegangen, gårdhaven, græsplænen, indkørslen osv. Eller blæse bagagerummet i bilen rent. Rund dyse, blødt ergonomisk håndtag med gasspærre og længdejusterbar blæserør. En del af STIHL AK-systemet, hvor samme batteri passer til alle maskiner i serien. Leveres med batteri AK 20 og lader AL 101.

RLA 240 2 i 1-maskinen til mosfri og frodige græsplæner

RLA 240 2 i 1-maskinen til mosfri og frodige græsplæner

Den batteridrevne STIHL RLA 240 kan bruges som både effektiv vertikalskærer og kultivator med mosrivefunktion på mindre og mellemstore græsplæner. RLA 240 er en del af AK-system, hvor samme batteri passer til alle maskiner i serien. Med en arbejdsbredde på 34 cm er denne vertikalskærer både effektiv og let at betjene – også selvom græsplænen har mange vinkler og smalle passager. Det græs, ukrudt og mos, der er revet op, havner i den slidstærke 50-liters opsamler, som er velafbalanceret og let at håndtere, når den skal tømmes.

RG-KM - Effektiv græsklinge

RG-KM - Effektiv græsklinge

Med KombiVærktøjet RG-KM kan du fjerne ukrudt på grus, asfalt og fliser. Græsklingen er kendetegnet ved sin effektive virkemåde: Den øverste og den nederste kniv bevæger sig frem og tilbage i en vinkel på ca. 30° i forhold til hinanden. Den ringe rotationsenergi giver således mulighed for slåning med begrænset udkast langs veje, kantstene og heller med en reduceret sikkerhedsafstand på 3 meter til genstande og køretøjer samt 5 meter til personer. Desuden har den kun ringe tendens til tilstopning med afskåren vegetation. Hidtil har ukrudtsfjernelse være besværligt arbejde, men nu går det let og effektivt med RG-KM

Light 04 - nyt sværd med .325 PRO savkæde

Light 04 - nyt sværd med .325" PRO savkæde

Light 04 er den første model af STIHL sværd med det nye navn og innovative design. Det nye Light 04 har
en særlig form. Dermed får du glæde af forbedret balance og mindre udmattende savearbejde – den slanke
form gør det op til 200 g lettere end de eksisterende sværd. Med den nye højtydende savkæde .325" PRO, 1,3 mm drivledstykkelse og smallere snitfuge kan man opnå en op til 20 % højere skæreeffekt sammenlignet med de hidtidige .325"-savkæder med denne drivledstykkelse. 

BGA 200 – den stærkeste batteriløvblæser fra STIHL nogensinde

BGA 200 – den stærkeste batteriløvblæser fra STIHL nogensinde

BGA 200 er en kraftfuld, fleksibel og brugervenlig løvblæser til professionelle. Med såvel højere blæsekraft som lufthastighed er dette den stærkeste batteriløvblæser fra STIHL. Alligevel er den meget støjsvag og kan også bruges i mere støjfølsomme miljøer. Hastigheden kan desuden fastlåses i en bestemt position, cruise control, hvilket er ideelt ved længere arbejdspas. For at aflaste belastningen, kan maskinen med fordel sættes på cruise control og hægtes på Comfort-bæresystemet, der er placeret på siden af hoften – således kan løvblæseren styres med én hånd, nemt og enkelt.

Forår 2020

HSA 26 - perfekt formede hække, buske og græskanter

HSA 26 - perfekt formede hække, buske og græskanter

Med HSA 26 får brugeren et let, kompakt og praktisk haveredskab til klipning og trimning af prydtræer og hække. Den medfølgende buskkniv med de dråbeformede knive opfanger effektivt grene og skærer på begge sider – dermed får brugeren et optimalt klipperesultat. Maskinen leveres ud over buskkniv også med en græskniv til trimning af græskanter. Knivene skiftes nemt uden brug af værktøj.

Forår 2020

BGA 86 – kraftigste batteriløvblæser med batterikammer fra STIHL

BGA 86 – kraftigste batteriløvblæser med batterikammer fra STIHL

BGA 86 er en stærk batteriløvblæser, som først og fremmest er rettet mod professionelle inden for f.eks. vedligehold af kirkegårde samt kommuner og viceværter. Den er desuden et godt valg til kræsne fritidsbrugere, der ønsker en særlig kraftfuld maskine. Sammenlignet med sin forgænger, har BGA 86 lavere vægt og bedre ergonomi og er nu den mest kraftfulde batteriløvblæser med batterikammer fra STIHL.

Forår 2020

GTA 26 - Den kraftige batteridrevne håndsav i praktisk format

GTA 26 - Den kraftige batteridrevne håndsav i praktisk format

GTA 26 er en alsidig og super anvendelig batterihåndsav. Den kan bl.a. bruges til beskæring af træer og buskads, til findeling af grene og til byggeri med træ. Den leveres med 1/4"-PM3-savkæde, der giver høj skæreeffekt og kraftfulde snit. 

RMA 765 V - En højtydende professionel batteridrevet plæneklipper

RMA 765 V - En højtydende professionel batteridrevet plæneklipper

RMA 765 V er en højtydende professionel batteridrevet plæneklipper med en klippebredde på 63 cm samt klippeudstyr med to knive til store plæner. RMA 765 V er en del af STIHL AP-system, der omfatter et bredt udvalg af særligt effektive batteridrevne maskiner. Med deres kraft og udholdenhed er de perfekt egnede til professionel landskabs-, have- og træpleje. Men de er også særligt velegnede til kommunalt arbejde, da de samtidig er støjsvage. 

MSA 220 C-B akku motorsav - Topmodel med høj kædehastighed

MSA 220 C-B akku motorsav - Topmodel med høj kædehastighed

Akku motorsav med særlig høj skæreydelse og en kædehastighed, der gør en stor forskel, 24 m/s. Effektiv og alsidig - perfekt til bl.a. afgrening og fældning af mindre træer. God og stærk akku motorsav til håndværkere. Udstyret med STIHL hurtigkædespænding (B), sigtelinje og en effektiv 3/8" Picco Super kæde med lav kastetendens.

MS 151 C-E - Ekstremt let 1,1kW benzinsav

MS 151 C-E - Ekstremt let 1,1kW benzinsav

Ekstremt let motorsav til dig, som vil have det lille ekstra til din have, til træplejearbejde, til din frugtplantage eller til skæring af brænde. Nem at arbejde med, takket være den lave vægt og let at starte med den manuelle brændstofpumpe og STIHL Easy2Start. Præcis i skæret og med smal 1/4"-PM3 kæde, som gi'r fine snit og høj skæreeffekt. Brændstofeffektiv, stærk 2-MIX motor som klarer emissionskravene i henhold til EU5.

MS 194 C-E - Meget let og fuldt udstyret motorsav

MS 194 C-E - Meget let og fuldt udstyret motorsav

Super let motorsav fra STIHL – god til havearbejde, afgrening, udtynding, savning af brænde, arbejde hjemme omkring huset samt god til professionelle håndværkere. Masser af udstyr som STIHL Easy2Start, manuel brændstofpumpe og en stopknap, der tilsammen giver en meget nem start. Sværdmøtrikken er integreret, så den ikke tabes, og 3/8 "-PM3-kæden giver høj skæreeffekt. Lavt brændstofforbrug og lav emission gør, at motorsaven opfylder kravene i EU5.

MS 201 C-M - Letteste professionelle motorsav fra STIHL

MS 201 C-M - Letteste professionelle motorsav fra STIHL

Let 1,8 kW proff-sav med STIHL M-Tronic, der sikrer optimal motorydelse under alle forhold. Med sin lave vægt er den perfekt til beskæring samt arbejde i snævre områder. Enkel motorstart med blot en startposition, brændstofbesparende 2-MIX motor, integreret møtrik i kædehusdækslet. Leveres med 3/8" PS savkæde, der sikrer optimal skæreydelse.

BR 800 C-E - Stærkeste rygblæser fra STIHL

BR 800 C-E - Stærkeste rygblæser fra STIHL

Den absolut stærkeste rygblæser fra STIHL – udstyret med SmartStart, en sidestart direkte fra ryggen. Yderligere detaljer for højere komfort er hurtig justering af blæserøret, STIHL antivibrationssystem, ergonomisk udformede og brede skulderstropper, hoftesele, brystspænde og tohåndsstyr. BR 800 C-E er altid startklar og arbejder meget brændstofeffektiv. Du kan arbejde op til 79 minutter på en tank.