Nyheder

Nyheder

Hvis du vil vide, hvad der er nyt, er du velkommen til at klikke ind på MyNewsdesk, STIHL Danmark, hvor alle vores nyheder og pressemeddelelser ligger frit tilgængeligt. Der har du også mulighed for at klikke på "Få vores nyheder på mail", så kommer de direkte i din indbakke. Klik på nedenstående link. MyNewsdesk, STIHL Danmark

GTA 26 - Den kraftige batteridrevne håndsav i praktisk format

GTA 26 - Den kraftige batteridrevne håndsav i praktisk format GTA 26 - Den kraftige batteridrevne håndsav i praktisk format

GTA 26 er en alsidig og super anvendelig batterihåndsav. Den kan bl.a. bruges til beskæring af træer og buskads, til findeling af grene og til byggeri med træ. Den leveres med 1/4"-PM3-savkæde, der giver høj skæreeffekt og kraftfulde snit. 

RMA 765 V - En højtydende professionel batteridrevet plæneklipper

RMA 765 V - En højtydende professionel batteridrevet plæneklipper

RMA 765 V er en højtydende professionel batteridrevet plæneklipper med en klippebredde på 63 cm samt klippeudstyr med to knive til store plæner. RMA 765 V er en del af STIHL AP-system, der omfatter et bredt udvalg af særligt effektive batteridrevne maskiner. Med deres kraft og udholdenhed er de perfekt egnede til professionel landskabs-, have- og træpleje. Men de er også særligt velegnede til kommunalt arbejde, da de samtidig er støjsvage. 

MSA 220 C-B akku motorsav - Topmodel med høj kædehastighed

MSA 220 C-B akku motorsav - Topmodel med høj kædehastighed

Akku motorsav med særlig høj skæreydelse og en kædehastighed, der gør en stor forskel, 24 m/s. Effektiv og alsidig - perfekt til bl.a. afgrening og fældning af mindre træer. God og stærk akku motorsav til håndværkere. Udstyret med STIHL hurtigkædespænding (B), sigtelinje og en effektiv 3/8" Picco Super kæde med lav kastetendens.

MS 151 C-E - Ekstremt let 1,1kW benzinsav

MS 151 C-E - Ekstremt let 1,1kW benzinsav

Ekstremt let motorsav til dig, som vil have det lille ekstra til din have, til træplejearbejde, til din frugtplantage eller til skæring af brænde. Nem at arbejde med, takket være den lave vægt og let at starte med den manuelle brændstofpumpe og STIHL Easy2Start. Præcis i skæret og med smal 1/4"-PM3 kæde, som gi'r fine snit og høj skæreeffekt. Brændstofeffektiv, stærk 2-MIX motor som klarer emissionskravene i henhold til EU5.

MS 194 C-E - Meget let og fuldt udstyret motorsav

MS 194 C-E - Meget let og fuldt udstyret motorsav

Super let motorsav fra STIHL – god til havearbejde, afgrening, udtynding, savning af brænde, arbejde hjemme omkring huset samt god til professionelle håndværkere. Masser af udstyr som STIHL Easy2Start, manuel brændstofpumpe og en stopknap, der tilsammen giver en meget nem start. Sværdmøtrikken er integreret, så den ikke tabes, og 3/8 "-PM3-kæden giver høj skæreeffekt. Lavt brændstofforbrug og lav emission gør, at motorsaven opfylder kravene i EU5.

MS 201 C-M - Letteste professionelle motorsav fra STIHL

MS 201 C-M - Letteste professionelle motorsav fra STIHL

Let 1,8 kW proff-sav med STIHL M-Tronic, der sikrer optimal motorydelse under alle forhold. Med sin lave vægt er den perfekt til beskæring samt arbejde i snævre områder. Enkel motorstart med blot en startposition, brændstofbesparende 2-MIX motor, integreret møtrik i kædehusdækslet. Leveres med 3/8" PS savkæde, der sikrer optimal skæreydelse.

BR 800 C-E - Stærkeste rygblæser fra STIHL

BR 800 C-E - Stærkeste rygblæser fra STIHL

Den absolut stærkeste rygblæser fra STIHL – udstyret med SmartStart, en sidestart direkte fra ryggen. Yderligere detaljer for højere komfort er hurtig justering af blæserøret, STIHL antivibrationssystem, ergonomisk udformede og brede skulderstropper, hoftesele, brystspænde og tohåndsstyr. BR 800 C-E er altid startklar og arbejder meget brændstofeffektiv. Du kan arbejde op til 79 minutter på en tank.