Nyheder

Nyheder

Hvis du vil vide, hvad der er nyt, er du velkommen til at klikke ind på MyNewsdesk, STIHL Danmark, hvor alle vores nyheder og pressemeddelelser ligger frit tilgængeligt. Der har du også mulighed for at klikke på "Få vores nyheder på mail", så kommer de direkte i din indbakke. Klik på nedenstående link. MyNewsdesk, STIHL Danmark

BGA 57 - Kompakt og effektiv batteriløvblæser

BGA 57 - Kompakt og effektiv batteriløvblæser

BGA 57 batteridrevet løvblæser – perfekt til mellemstore arealer til at fjerne blade, græsafklip og andet løst snavs fra flisegangen, gårdhaven, græsplænen, indkørslen osv. Eller blæse bagagerummet i bilen rent. Rund dyse, blødt ergonomisk håndtag med gasspærre og længdejusterbar blæserør. En del af STIHL AK-systemet, hvor samme batteri passer til alle maskiner i serien. Leveres med batteri AK 20 og lader AL 101.

RE 170 PLUS - Højtryksrenseren til professionelle og husejere, der stiller store krav

RE 170 PLUS - Højtryksrenseren til professionelle og husejere, der stiller store krav

Højtryksrenseren RE 170 PLUS kombinerer funktion med brugervenlighed og er både driftssikker og slidstærk. Med et arbejdstryk på 150 bar fjerner RE 170 PLUS effektivt selv det mest krævende snavs. RE 170 PLUS er en robust højtryksrenser i mellemklassen med høj effekt. 

HTA 66 og HTA 86 - Batteridrevne stangsave

HTA 66 og HTA 86 - Batteridrevne stangsave

I god tid før havesæsonen 2021 præsenterer vi de opgraderede batteridrevne stangsave HTA 66 og HTA 86. De har fået et opdateret udseende og endnu flere praktiske funktioner i forhold til deres forgængere. HTA 86 har et teleskopskaft med en maksimal rækkevidde på 3,9 meter – perfekt il højtsiddende kviste og grene. HTA 66 har ikke teleskopskaft men derimod en fast samlet rækkevidde på 2,4 meter. Begge modeller er udstyret med en robust grenkrog under sværdet for nem håndtering af løse grene. Stangsavene leveres med sele og kan suppleres med RTS-bæresystemet til længere arbejdspas. RTS justeres let til brugerens kropslængde, hvilket letter arbejdet og forbedrer ergonomien yderligere.

HLA 66 og HLA 86 - Batteridrevne stanghækkeklippere

HLA 66 og HLA 86 - Batteridrevne stanghækkeklippere

Vi udvider sortimentet inden for batteridrevne stanghækkeklippere og præsenterer to nye modeller med lang batterilevetid og lang rækkevidde. Med HLA 66 og HLA 86 får den professionelle to effektive maskiner til vedligeholde høje og brede hække og buske. De to nye stanghækkeklippere er udstyret med en let, kraftfuld EC-motor til effektive arbejdsdage. De er støjsvage og således ideelle i boligområder og på offentlige steder. Begge de batteridrevne stanghækkeklippere er en del af AP-systemet.

FSA 60 R og FSA 86 R - Batteritrimmere

FSA 60 R og FSA 86 R - Batteritrimmere

FSA 60 R er den mest kraftfulde batteridrevne trimmer til det private bruger, og FSA 86 R er en stærk men let model til professionelle. FSA 60 R og FSA 86 R er to effektive batteritrimmere, der gør det nemt at få pæne kanter i større haver og på grønne områder. Moderne design, batteriets placering i motorhuset og den gode vægtfordeling er nogle af de funktioner som modellerne har til fælles. Forskellen mellem de nye modeller er batterisystemerne og dermed driftstiden. FSA 86 R er en del af AP-systemet, der primært er beregnet til professionelle, og har en lidt længere driftstid end FSA 60 R, som er en del af AK-systemet til private, der ønsker lidt ekstra.

Light 04 - nyt sværd med .325 PRO savkæde

Light 04 - nyt sværd med .325" PRO savkæde

Light 04 er den første model af STIHL sværd med det nye navn og innovative design. Det nye Light 04 har
en særlig form. Dermed får du glæde af forbedret balance og mindre udmattende savearbejde – den slanke
form gør det op til 200 g lettere end de eksisterende sværd. Med den nye højtydende savkæde .325" PRO, 1,3 mm drivledstykkelse og smallere snitfuge kan man opnå en op til 20 % højere skæreeffekt sammenlignet med de hidtidige .325"-savkæder med denne drivledstykkelse. 

RMA 2 RPV, RMA 443 PV og RMA 448 PV - Batteriplæneklippere med variodrift

RMA 2 RPV, RMA 443 PV og RMA 448 PV - Batteriplæneklippere med variodrift

I år lancerer vi tre nye, lette og fleksible batteriplæneklippere til mellemstore græsarealer - RMA 2 RPV, RMA 443 PV og RMA 448 PV. De nye plæneklippere er udstyret med variodrift med enkel hastighedsjustering. Disse maskiner erstatter de tidligere modeller med gear. RMA 2 RPV er en bioplæneklipper, der fordeler det findelte græsafklip som gødning på plænen, mens RMA 443 PV og RMA 448 PV er udstyret med en 55-liters græsopsamler. De tre plæneklipper har alle to aktive batterirum, der skifter automatisk, hvilket sammen med ECO-indstillingen, der registrerer klippemodstanden afhængigt af f.eks. græslængde, sikrer optimal driftstid.

SE 33 - Effektiv og alsidig våd- og tørstøvsuger

SE 33 - Effektiv og alsidig våd- og tørstøvsuger

Til rengøring af tørre og våde overflader i nærheden af huset og til bilrengøring. Mange anvendelsesmuligheder takket være et bredt udvalg af tilbehør. Omskifteligt gulvmundstykke til fleksibelt skift mellem våd- og tørsugning, blæsefunktion ved anbringelse af sugerøret på luftudblæsningen, todelt sugerør af hensyn til en god ergonomi. Ideel opbevaring af tilbehør direkte på apparatet.

MS 400 - Verdens første motorsav med magnesiumstempel

MS 400 - Verdens første motorsav med magnesiumstempel

Verdens første motorsav med magnesiumstempel og et ekstremt godt vægt/effekt-forhold til professionelt skovbrugsarbejde. Ideel til fældning og opskæring af op til mellemstore træer. Nem og sikker start med én startposition og stopknap, og med M-Tronic for optimal motorydelse. Integrerede sværdmøtrikker og værktøjsfri tankhætter til nem og sikker tankning.

RLA 240 2 i 1-maskinen til mosfri og frodige græsplæner

RLA 240 2 i 1-maskinen til mosfri og frodige græsplæner

Den batteridrevne STIHL RLA 240 kan bruges som både effektiv vertikalskærer og kultivator med mosrivefunktion på mindre og mellemstore græsplæner. RLA 240 er en del af AK-system, hvor samme batteri passer til alle maskiner i serien. Med en arbejdsbredde på 34 cm er denne vertikalskærer både effektiv og let at betjene – også selvom græsplænen har mange vinkler og smalle passager. Det græs, ukrudt og mos, der er revet op, havner i den slidstærke 50-liters opsamler, som er velafbalanceret og let at håndtere, når den skal tømmes.

BGA 200 – den stærkeste batteriløvblæser fra STIHL nogensinde

BGA 200 – den stærkeste batteriløvblæser fra STIHL nogensinde

BGA 200 er en kraftfuld, fleksibel og brugervenlig løvblæser til professionelle. Med såvel højere blæsekraft som lufthastighed er dette den stærkeste batteriløvblæser fra STIHL. Alligevel er den meget støjsvag og kan også bruges i mere støjfølsomme miljøer. Hastigheden kan desuden fastlåses i en bestemt position, cruise control, hvilket er ideelt ved længere arbejdspas. For at aflaste belastningen, kan maskinen med fordel sættes på cruise control og hægtes på Comfort-bæresystemet, der er placeret på siden af hoften – således kan løvblæseren styres med én hånd, nemt og enkelt.

Forår 2020

HSA 26 - perfekt formede hække, buske og græskanter

HSA 26 - perfekt formede hække, buske og græskanter

Med HSA 26 får brugeren et let, kompakt og praktisk haveredskab til klipning og trimning af prydtræer og hække. Den medfølgende buskkniv med de dråbeformede knive opfanger effektivt grene og skærer på begge sider – dermed får brugeren et optimalt klipperesultat. Maskinen leveres ud over buskkniv også med en græskniv til trimning af græskanter. Knivene skiftes nemt uden brug af værktøj.

Forår 2020

SGA 85 - batteridrevet rygforstøver

SGA 85 - batteridrevet rygforstøver

Komfortabel batteridrevet rygforstøver til flydende plantebeskyttelsesmidler og gødning inden for havebrug og landskabsarkitektur, samt inden for frugt- og grøntsagsavl. Den kraftige membranpumpe med 6 bar arbejdstryk gør den særligt effektiv. Justerbar dyse, trinløs indstilling af trykket via drejeknap under arbejdet, stor påfyldningsåbning til nem påfyldning af tanken, holder til sikker opbevaring af lansen i pauser under arbejdet. Ergonomisk bæresystem med justerbar brystsele sikrer høj komfort.