Produktvalg: Skæreudstyr og tilbehør

Universalbeskyttelse, Ø 420 mm til FS 500, 550

Universalbeskyttelse, til FS 550

Generelt

Med STIHLs universalskærme til klippehoveder og kan du forhindre, at græs og sten kastes i din retning under arbejdet. De fanges af plastskærmen og falder til jorden. Når du f.eks. trimmer græskanter på bede eller husmure, kan der ud over græs også løsne sig små sten. Sammen med afklippet smides de væk af det roterende klippeværktøj. Universalskærmen er designet, så du nemt kan montere den på forskellige modeller af STIHL buskryddere og rydningssave. Uanset om du arbejder med et lineklippehoved eller en græskniv: STIHL universalbeskyttere til klippehoveder og metalredskaber beskytter dig under havearbejdet. Universalbeskyttelsen er velegnet til små græsafklip samt til trimning af hække, buske og hård vegetation. Den kan udvides med et forklæde, hvilket er særligt fordelagtigt ved store, langstilkede afklip eller stenet jord. Du kan bruge denne beskyttelsesskærm sammen med de udgåede rydningssave STIHL FS 500 og STIHL FS 550.

350,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.