Produktvalg: Sikkerhedsbukser med skæreindlæg

ForestWear CLASSIC sikkerhedsoverall

Sikkerhedsklasse 1, design A.

Generelt

Meget slidstærke sikkerhedsbukser i overall-model med skæreindlæg på forsiden. Sikkerhedsklasse 1, design A. Sort og gråt yderstof behandlet med Scotchguard så det både er smuds- og vandafvisende. For i 80% polyester og 20% polyamid. Store praktiske lommer på låret. Vi anbefaler at du vasker bukserne regelmæssigt for at bibeholde den optimale sikkerhedsfunktion.

fra 2.220,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Produktvarianter

Udstyr

CLASSIC sikkerhedsoverall

Standard udstyr

  • Sikkerhedsklasse 1, Design A Zoom
    Sikkerhedsklasse 1, Design A

    Skæreindlæg ifølge EN 381. Design A. De rødmarkerede områder viser hvor skæreindlægget er placeret i sikkerhedsbukserne. Skæreindlægget er anbragt på de dele, der er mest udsatte ved arbejde med en motorsav, d.v.s. hele forsiden af benet. Sikkerhedsklasse 1 indebærer at skæreindlægget modstår en kædehastighed på max. 20 m/s.

  • Skæreindlæg Zoom
    Skæreindlæg

    Mod skader, i frem for alt benene, har STIHL et flerlags skæreindlæg i alle vores sikkerhedsbukser. Skæreindlægget arbejder efter følgende princip: Hvis kæden trænger gennem yderstoffet vil de fibertråde, som skæreindlægget består af, vikle sig om savkæden for derefter at blokere kædedrevet således at motoren øjeblikkeligt stopper.

  • Vand- og smudsafvisende Zoom
    Vand- og smudsafvisende

    Meget kraftigt yderstof med en speciel overfladebehandling, der sørger for at stoffet er både vand- og smudsafvisende.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.