Produktvalg: Batterihækkeklippere

HSA 60

Batterihækkeklipper HSA 60: Til præcis trimning af store hække i villahaver

Generelt

Batterihækkeklipper med særlig kraftig klippeeffekt til krævende formål, f.eks. til trimning af buske og høje hække. Laserskårne, diamantslebne og hærdede knive, en knivgeometri i patenteret dråbeform 7 til perfekt klipning og en sund hæk. Kraftbesparende og ergonomisk arbejde, selv ved længerevarende arbejde, som skyldes en optimal balance, drejeligt multifunktionshåndtag, bøjlegreb med indbygget kontakt og STIHL antivibrationssystem. Antiblokeringssystem, der nemt ændrer knivbladenes rotationsretning i tilfælde af blokering. EC-motor for konstant ydelse og lang levetid. Påskruet knivstødbeskyttelse for slidsvagt arbejde langs jorden eller langs mure.

.

1.925,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

Batterihækkeklipper HSA 60

Teknisk data

Teknisk data Værdi
Skærelængde cm 60
Nominel spænding V 36
Lydeffektniveau dB(A) 1) 85
Vibrationer venstre m/s² 2) 1,5
Vibrationer højre m/s² 2) 1
Tandafstand mm 34
Batteridriftstid med AK 10 min 3) op til 70
Batteridriftstid med AK 20 min 3) op til 140
Batteridriftstid med AK 30 min 4) op til 175

1) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
2) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2 m/s²
3) Brugstider er omtrentlige og kan variere afhængigt af applikationsområdet
4) Driftstider er vejledende og kan variere afhængigt af anvendelse.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

Batterihækkeklipper HSA 60

Standard udstyr

  • DREJELIGT MULTIFUNKTIONSHÅNDTAG Zoom
    DREJELIGT MULTIFUNKTIONSHÅNDTAG

    ERGONOMISK, BEHAGELIGT ARBEJDE. Det drejelige multifunktionshåndtag giver mulighed for præcist og behageligt arbejde ved klipning sideværts eller over hovedhøjde med din hækkeklipper. Den kan drejes 90° mod venstre og højre og er derfor både egnet for venstre- og højrehåndede. Herved sikres det, at apparatet altid kan placeres ergonomisk optimalt i din hånd.

  • Optimeret STIHL knivgeometri Zoom
    Optimeret STIHL knivgeometri

    Busksaks med optimeret STIHL knivgeometri for optimale klipperesultater. 200mm buskkniv til tilbageskæring og pleje af mindre, stedsegrønne hække og småbladede prydtræer.

  • STIHL ANTIVIBRATIONSSYSTEM Zoom
    STIHL ANTIVIBRATIONSSYSTEM

    MERE BEHAGELIGT ARBEJDE. Når dit apparat anvender sine kræfter, opstår der vibrationer, som især mærkes omkring håndtagene. STIHL-antivibrationssystemets buffer- og fjederelementer reducerer overførslen af motorvibrationer til området omkring håndtaget og dermed til din krop. Resultat: Dit apparat ligger mere roligt i hånden, og du bliver betydeligt mindre træt under arbejdet.

  • EC-MOTOR Zoom
    EC-MOTOR

    VEDLIGEHOLDELSESFRI OG EFFEKTIV. Takket være den kompakte konstruktion, en lav vægt og en høj virkningsgrad giver EC-motoren dig mulighed for at arbejde energirigtigt. Desuden har motoren en lang levetid.

  • Optimimeret slibevinkel Zoom
    Optimimeret slibevinkel

    Den optimerede slibevinkel på 34° giver en høj klippeeffekt, og en mere aggressiv klippeteknik.

  • OPHÆNGNINGSØJE Zoom
    OPHÆNGNINGSØJE

    SIKKER OPBEVARING. Apparatet er forsynet med et integreret ophængningsøje. På den måde kan apparatet opbevares sikkert og pladsbesparende.

  • SKÆRESYSTEM Zoom
    SKÆRESYSTEM

    UNIVERSALKLIPPESYSTEM TIL HÆKKESAKSE. Skæresystemet giver dig mulighed for at trimme og beskære ved brug af kun én hækkeklipper. Knivene, som er slebet på den ene side og skærer med begge sider, giver et helt rent snit, mens den perfekte slibevinkel sikrer en høj skæreevne. Den store afstand mellem tænderne betyder desuden, at du kan beskære din hæk effektivt.

  • LEDNINGSBESKYTTELSE Zoom
    LEDNINGSBESKYTTELSE

    FORHINDRER SKADER. Guidebeskyttelsen forhindrer beskadigelse af knivene. Desuden bevirker guidebeskyttelsen, at det bliver nemmere at klippe tæt ved jorden eller langs mure.

  • KNIVBESKYTTELSE Zoom
    KNIVBESKYTTELSE

    SIKKER TRANSPORT OG OPBEVARING. Sørg for sikker transport og opbevaring af din hække- og busksaks eller din hækkeklipper ved hjælp af den skræddersyede knivbeskyttelse.

  • To-håndsdrift Zoom
    To-håndsdrift

    Gennem en samtidig aktivering af bøjlehåndtaget og det bagerste håndtag, startes maskinen hurtigt nemt. På det bagerste håndtag reguleres knivhastigheden trinløst. – for at give fine og rene snit, Meget praktisk. To-håndsdriften fungerer lige godt med højre og venstre hånd.

  • Funktionelt design Zoom
    Funktionelt design

    Motorkappen har en fin glat overflade med runde linjer, som gør at du ikke hænger fast i grene under arbejdet. Den glatte overflade gør samtidig, at snavs ikke sætter sig, og maskinen er nem at rengøre.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon International 24-08-2023