STIHL batteridrevet AS-system: Til havearbejde og udendørsarealer i hjemmet

De ekstremt kompakte og praktiske maskiner i det nye AS-system er perfekte til lejlighedsvis vedligeholdelse af grunde og haver. Et udskifteligt batteri leverer pålideligt den energi, du har brug for.

 STIHL AS-systemets batterimaskiner: GTA 26 batterihåndsav, HSA 26 batteridrevet busktrimmer og SEA 20 batterihåndstøvsuger
AS-system logo

STIHL AS-systemet

Er din have din hobby? Har du primært brug for at klare mindre plænevedligeholdelse og træarbejde på din ejendom på sæsonbasis samt støvsuge små områder i din garage, dit værksted og din bil? Så er du godt rustet med AS-systemets batterimaskiner.

Den særlige brugervenlighed, som de kompakte batteridrevne maskiner i AS-systemet tilbyder, gør dem perfekte til lejlighedsvis brug. Deres lille størrelse betyder også, at de er meget nemme at opbevare mellem brug, og derudover tilbyder de også høj ydeevne og fantastisk holdbarhed. Den energi, der driver enhederne i AS-systemet, leveres pålideligt af et udskifteligt lithium-ion-batteri.

AS-systemets  batterimaskiner

AS-systemet omfatter tre haveredskaber: den batteridrevne busktrimmer STIHL HSA 26, den batteridrevne håndsav GTA 26 og den batteridrevne håndstøvsuger SEA 20.

STIHL HSA 26 batteridrevet busktrimmer

En busk trimmes med STIHL HSA 26 batteridrevet busktrimmer

Hold buske og plænekanter i topform med HSA 26. Den manøvredygtige STIHL batteridrevne busktrimmer er perfekt til pleje af små hække og småbladede prydtræer. Plænekanterne kan trimmes hurtigt og præcist med den medfølgende græstrimmer.

STIHL GTA 26 batterihåndsav

Hækkestængler klippes med en STIHL GTA 26 batterihåndsav

GTA 26 batterihåndsav

Den brugervenlige STIHL GTA 26 batterihåndsav med udskifteligt 10,8 V lithium-ion-batteri er ideel til beskæring af træer og buske, klipning af grønt afklip og bygning med træ.

STIHL SEA 20 håndstøvsuger

En bil, der støvsuges med en SEA 20 batteridrevet håndstøvsuger.

Med den manøvredygtige STIHL batteridrevne håndstøvsuger kan du nemt rengøre små, tørre overflader og hjørner. Det kompakte design, den kraftige sugekraft og det alsidige sugetilbehør muliggør fleksibel og præcis brug. Dens lette vægt, komfortable bløde håndtag og integrerede låsemekanisme gør den praktisk og nem at håndtere.

Test STIHL AS-systemet nu

Vil du gerne selv opleve STIHL AS-systemet? Intet problem – du kan teste alle batterimaskiner i AS-systemet hos en forhandler i nærheden af dig.

Tilbehør

For at sikre, at dine maskiner fra AS-systemet altid fungerer problemfrit, findes der et udvalg af praktisk AS-systemtilbehør som f.eks. batterier, opladere og meget mere.

Vejledende batterilevetid for AS-systemet

De batteridrevne apparater i STIHL AS-systemet er ikke kun kompakte og manøvredygtige, men har også udholdenhed og kraft.* Det gør dem perfekte til vedligeholdelse omkring huset og haven. Uanset om du former din hæk, beskærer frugttræer eller støvsuger snavs, er AS-systemet klar til at hjælpe.

Her finder du en oversigt over STIHLs batterilevetid og opladningstider for alle batteridrevne maskiner. 

Værktøj Arbejdstid pr. batteriopladning* Anvendelseseksempel*
HSA 26 Up to 110 min Trim op til 30 buksbomkugler
GTA 26 Up to 25 min Ved savning af grene (ø 4 cm) op til 80 skæringer
SEA 20 Op til 14 minutter Ved støvsugning af snavs

*Den angivne batterilevetid pr. opladning og arealspecifikationer er omtrentlige værdier og kan variere afhængigt af, hvordan værktøjet bruges, og hvad der skæres