STIHL AI-serien: batteridrevne maskiner til hjemmegartneren

Maskinerne i STIHL AI-serien har et integreret batteri, så de er lette og gør det nemt at udføre alle former for rutineopgaver i haven.

En mand sidder på en stor klippe med den elektriske hækkeklipper HSA 45 fra STIHL AI-serien foran et hus

STIHL AI-serien

Batteridrevne redskaber i STIHL AI-serien gør udfordrende havearbejde nemt. Alle batteridrevne maskiner i AI-serien er nemme at bruge og håndtere og er designet til behovene hos gartnere og private brugere. Med et integreret batteri oplades disse batteridrevne maskiner ganske enkelt via en stikkontakt. STIHL AI-serien består af tre redskaber: Hækkeklipperen HSA 45, løvblæseren BGA 45 og græstrimmeren FSA 45. Den batteridrevne busktrimmer HSA 25 med udskifteligt batteri supplerer desuden værktøjerne i AI-serien på en fantastisk måde, så du er udstyret til at tage dig af al din generelle havevedligeholdelse. 

En kvinde med sikkerhedsbriller klipper en hæk foran et hus med en STIHL HSA 45 batterihækkeklipper

STIHL AI-serien: HSA 45 hækkeklipper

Den batteridrevne hækkeklipper HSA 45 er det ideelle redskab til trimning af hække i byhaver og mindre grønne områder. Maskinen vejer kun 2,3 kg, hvilket gør det nemt at trimme små buske og hække. Den skærer rent gennem tynde stængler og er stille nok til ikke at genere dine naboer! Som alle værktøjer i AI-serien har HSA 45 et indbygget genopladeligt batteri.

Kvinde med ansigtsværn klipper græs med den batteridrevne græstrimmer STIHL FSA 45 på et trin foran et hus

STIHL AI-serien: FSA 45 græstrimmer

Hold mindre plæner ryddelige med den batteridrevne græstrimmer STIHL FSA 45. STIHL PolyCutTM-skærehovedet trimmer vandret og lodret og klipper nemt rundt om forhindringer og installationer. Trimmeren i AI-serien er let og bærbar og vejer kun 2,3 kg inklusive det indbyggede genopladelige batteri.

Kvinde med sikkerhedsbriller, der bruger en STIHL BGA 45 løvblæser til at fjerne blade fra en stensti

STIHL AI-serien: BGA 45 løvblæser

Med løvblæseren STIHL BGA 45 er det let at fjerne blade og snavs fra indkørsler og stier – AI-serien er uundværlig for en ryddelig have. Selvom den har masser af kraft, er blæseren meget støjsvag, hvilket gør den ideel til brug i støjfølsomme områder. BGA 45-blæseren vejer kun 2 kg og er også nem at håndtere – du skal bare tage fat i den og komme i gang.

STIHL AI-seriens batterilevetid

Havearbejde kan være hårdt for både dine redskaber og dig! De lette og komfortable batteridrevne maskiner i STIHL AI-serien er konstrueret til at aflaste havearbejdet, blandt andet takket være de integrerede batterier med lang levetid og kraft.

Her er, hvad du kan forvente af din maskine fra AI-serien.

Batterimaskiner Arbejdstimer pr. batteriopladning* Anvendelseseksempel**
HSA 45 Op til 40 minutter Op til 80 m2 hæk
BGA 45 Op til 10 minutter

Op til 200 m2

FSA 45 Op til 20 minutters kanttrimning
Op til 12 minutters plæneklipning

Op til 250 m plænekanter

Op til 50 m2 græsplæne

* Værdierne er vejledende og kan variere afhængigt af det arbejde, der udføres.
** Arbejdstider og arealspecifikationer for hver batteriopladning er estimater og kan variere afhængigt af, hvordan maskinen fra STIHL AI-serien anvendes, og hvilket arbejde der udføres.

Test STIHL AI-serien

Vil du selv opleve kraften og håndteringen af batterimaskinerne i STIHL AI-serien? Ikke noget problem. Du kan teste alle maskiner i AI-serien hos din nærmeste forhandler.

Sammenfatning: STIHL AI-serien 

  • Der findes tre batterimaskiner i STIHL AI-serien.

  • STIHL AI-seriens batterimaskiner byder på enestående håndtering, komfort og kraft 

  • STIHL AI-serien er ideel til gartnere og til vedligeholdelse af mindre udendørsarealer