Produktvalg: Batterisave

MSA 220 C-B

Batterimotorsav MSA 220 C-B: Til varierede opgaver med høj skæreydelse og høj komfort

Generelt

Den kraftfulde batteridrevne motorsav STIHL MSA 220 C-B med professionelt skæreudstyr er optimal til fældning af mindre træer, beskæring, trimning og træpleje. Den batteridrevne motorsav er forsynet med en højeffektiv STIHL 3/8" PS3 Pro kæde med lav kastetendens. Savkæden er kendetegnet ved høj skære- og energieffektivitet. Med STIHL MSA 220 C-B batterimotorsaven kan du arbejde i støjfølsomme områder både med havearbejde og landskabspleje . Støjsvag drift og emissionsfri EC-motor med lave vedligeholdelseskrav gør den også velegnet til indendørs arbejde

Kraftig EC-motor i kombination med kraftigt STIHL AP 300 S batteri giver STIHL MSA 220 maksimal skæreydelse Fronthåndtag med ergonomisk design og komfortabelt bageste håndtag, der gør arbejdet både behageligt og sikkert.

Andre funktioner, der yderligere bidrager til effektivt arbejde med den batteridrevne STIHL motorsav MSA 220 C-B:

 • Robust barkstød i metal fastgør saven til træet, hvilket gør det nemt at lave præcise snit.
 • Med STIHL hurtigkædestramning> strammes kæden nemt, sikkert og helt uden værktøj.
 • I vores oversigt over STIHL batteridrifts- og ladetider kan du se, hvor længe du kan arbejde med din STIHL MSA 220 C-B batterimotorsav, og hvor længe batteriet skal oplades.

  Alle batteridrevne maskiner i STIHL AP-systemet er udviklet til professionelle brugere og daglig brug, selv under barske vejrforhold og har stænkvandsbeskyttelse testet i krævende interne test. Stænkvandstesten er blandt andet baseret på IPX4-standarden.

3.940,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

Batterimotorsav MSA 220 C-B

Teknisk data

Teknisk data Værdi
Skinnelængde cm 35
Skinnelængde " 14
Mærkespænding V 36
Vægt kg 1) 3,1
Vægt lbs 2) 6,8
Systemvægt kg 3,7
Lydtryksniveau dB(A) 3) 91
Lydeffektniveau dB(A) 4) 99
Vibrationer venstre/højre m/s² 5) 4,8/3,6
Savkædeinddeling 3/8"P
Anbefalet batteri AP 300 S
Batteriopladningstid med AP 300 min 6) op til 35
Batteriopladningstid med AP 300 S min 7) op til 37
Batteriopladningstid med AP 500 S min 48
Batteriopladningstid med AR 1000 min 8) op til 110
Batteriopladningstid med AR 2000 min 7) op til 160
Batteriopladningstid med AR 3000 min 9) op til 200
Batteriopladningstid med AR 3000 L min 8) op til 281
IP_SCHUTZGRAD IPX4

1) uden batteri, med sværd och kæde
2) utan batteri, med svärd och kedja
3) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2,5 (dB(A))
4) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
5) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2 m/s²
6) Bemærk, batteridriftstiden er vejledende
7) Batteridriftstiden er vejledende og afh af brugen af maskinen
8) Driftstider er vejledende og kan variere afhængigt af anvendelse.
9) Batteridriftstiden er vejledende.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

Batterimotorsav MSA 220 C-B

Standard udstyr

 • EC-MOTOR Zoom
  EC-MOTOR

  VEDLIGEHOLDELSESFRI OG EFFEKTIV. Takket være den kompakte konstruktion, en lav vægt og en høj virkningsgrad giver EC-motoren dig mulighed for at arbejde energirigtigt. Desuden har motoren en lang levetid.

 • STABILT ANSLAG MED KLO Zoom
  STABILT ANSLAG MED KLO

  PRÆCISE SNIT. Det stabile kloanslag fremstillet af metal gør det nemmere at styre motorsaven i træ, så dine snit bliver mere sikre og præcise.

 • Komfortabelt betjeningshåndtag Zoom
  Komfortabelt betjeningshåndtag

  Takket være det skridsikre materiale på betjeningshåndtaget ligger maskinen komfortabelt i hånden og kan føres sikkert – også når det er vådt.

 • STIHL LYNKÆDESPÆNDER Zoom
  STIHL LYNKÆDESPÆNDER

  EFTERSPÆNDING AF SAVKÆDEN UDEN VÆRKTØJ. Takket være STIHLs kædelynspænder kan du hurtigt spænde din savkæde med justeringshjulet uden brug af værktøj. Hvis justeringshjulet drejes mod venstre, løsnes savkæden, og hvis justeringshjulet drejes mod højre, spændes savkæden. Drej kædehjulsdækslet fast, så fikseres føringsskinnen automatisk.

 • GENNEMSIGTIG OLIETANK Zoom
  GENNEMSIGTIG OLIETANK

  NEMMERE NIVEAUKONTROL. Takket være den transparente olietank er det nemt og hurtigt at kontrollere niveauet for kædeolie. På den måde ved du altid, hvornår du skal påfylde kædeolie, så du hele tiden kan arbejde effektivt.

 • TOHÅNDSBETJENING Zoom
  TOHÅNDSBETJENING

  GØR ARBEJDET BEHAGELIGT. Din STIHL-motorsav har et ergonomisk formet håndtagsrør og et behageligt betjeningshåndtag bagest beklædt med blødt materiale. Takket være tohåndsbetjeningen er det muligt at arbejde behageligt og sikkert i alle stillinger uden besvær.

 • Værktøjsfri tanklåg til kædeolietank
  Værktøjsfri tanklåg til kædeolietank

  Værktøjsfri tanklåg til kædeolietank. Hurtig og nem at bruge. Takket være bajonetbeslaget på det værktøjsfrie tanklåg kan låget åbnes og lukkes med en enkel håndbevægelse.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon International 14-03-2023