Vertikalskæring

Din græsplæne kan bedre ånde: med VIKING LB 540 og LE 540.

LB 540

Vertikalkraft med benzinmotor, nem at manøvre. Gør processen kort med mos og sammenfiltret græs

LE 540

Støjsvag med sin elmotor, kører den elegant over græsplænen, og sørger for at jorden kan ånde.

En ren helsekur til græsplænen: Vertikalskæring med de nye vertikalskærere LB 540 og LE 540 fra VIKING. De fjerner effektivt mos, sammenfiltret græs og ukrudt. Jorden bliver gennemluftet optimalt, så vand, luft og næring uden problemer kan trænge ned til græsrødderne. Græsplænen bliver mere modstandsdygtig, og bliver flot grøn.

Billede 1: Ergonomisk betjeningselement på håndtaget

De 7 fritstående dobbeltknive trænger bare nogle få milimeter ned i jorden. Arbejdsdybden reguleres på begge modeller via en ergonomisk styreenhed på håndtaget, på 6 forskellige trin. Arbejdsdybden kan kun indstilles hvis vertikalskæreværktøjet er i neutral-/transportposition. En stor, forstærket deflektor gør, at store mængder mos og ukrudt kan kastes op uden problemer

Billede 2: Kontakt med beskyttelse mod overbelastning

For en optimal driftsikkerhed på elmodellen er der en integreret kabeltrækaflastning og en kontakt med integreret beskyttelse mod overbelastning. Benzinmodellen er udstyret med den unikke ReadyStart funktion, som gør den ekstrem let at starte og et blødt greb der giver høj komfort. Begge modeller er med deres dobbelt kugleaflejrede hjul meget enkle og bekvemme at køre. Håndtaget foldes let ned, og maskinerne er lette at transportere og tager minimal plads, når de opbevares.

Billede 3: 7 faststående dobbeltknive

Flere skarpe knive trænger forsigtigt ned i jorden, hvilket optimerer lufttilførslen. Enhver der værdsætter sin græsplæne, vertikalskærer en til to gange om året. Med VIKINGs grønne og dejlige maskiner, er det en ren fornøjelse.

Din browser har ikke Flash-Player installeret. Du kan downloade den gratis