Brugervilkår

Vilkår for brug af Stihls Norden AB:s (Stihl) web-site (hjemmeside).

Denne hjemmeside ejes af STIHL. Før du bruger denne hjemmeside skal du læse og acceptere disse vilkår.

Indehaver: Andreas Stihl Norden AB
Org.nr: 556283-6147
Adress: Box 3062, 443 03 Stenkullen

Koncept, Internetdesign og Programmering:
UDG United Digital Group GmbH
Kalkofenstraße 51
D-71083 Herrenberg
Germany
Telefon: +49 (0) 7032 932-0
Fax: +49 (0) 7032 932-199

E-Mail: info@udg.de
Internet: www.udg.de

Databeskyttelse

Tak for dit besøg, og interesse for vores virksomhed og produkter. Hos ANDREAS STIHL NORDEN AB er databeskyttelse ikke et tomt løfte. Vi anvender kun de personlige oplysninger du skriver i felterne, indefor de rammer som er gældende for dataloven.

Alle tekster, billeder, grafik, lydfiler og andet på hjemmesiden viste materiale er indehaverens ejendom, og må ikke uden dennes forudgående skriftlige samtykke anvendes til kommerciel brug. STIHL og VIKING varemærker, er varemærker som ejes af Andreas Stihl AG & Co. KG Tyskland respektive STIHL Tirol GmbH, Østrig.

Indholdet på vores hejemmeside ændres fra tid til anden. Stihl opretholder og ændrer hjemmesiden med stor nøjagtighed. Stihl efterlader ingen garanti for rigtigheden eller fuldstændigheden af oplysningerne på hjemmesiden. Stihl kan således ikke drages til ansvar for tingsskade, tab af enhver art, der er, eller kan være en følge af oplysninger eller på anden måde tilbagevises til Stihls hjemmeside. Ligeledes er Stihl heller ikke ansvarlig for informationer linket fra andre hjemmesider, hvortil linket findes på Stihls hjemmeside.

Når du besøger vores hjemmeside, gemmer vi til brug i vores data statestik oplysninger om internetleverandør, hjemmesiden du har været inde på hos os, hvilke af vores sider ud har været inde på, og hvor længe du har været på vores hjemmeside. Hos ANDREAS STIHL NORDEN ABs hjemmeside bruges cookies og aktive komponenter (eks. javascript). Dette for at kunne optimere vores hjemmeside til dig som bruger. Via din egen internet browser kan du indstille at du accepterer cookies eller aktive komponenter. Bemærk, at visse funktioner på hjemmesiden ikke fungerer.

I visse situationer, eks. katalogbestilling, har vi ikke brug for dine personlige data for at kune sende materialet. At udfylde data er frivilligt. Vi anvender kun dine data til at behandle din bestilling. Hvis din anmodning kræver det, vil dine personlige data, blive videregivet indenfor STIHL Gruppen.

Databeskyttelse og personoplysninger

ANDREAS STIHL NORDEN AB har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger, til at beskytte dine data mod utilsigtede ændringer, uautoriseret brug, eller at de videregives.

Ændringer og information

Hvis du ønsker at ændre dine personlige oplysninger, eller at de af en eller anden grund ikke er rigtig opbevaret, ændrer vi dem gerne på din anmodning. Hvis du ønsker oplysning om, hvilke personlige data vi har registreret om dig, eller har yderligere spørgsmål om databeskyttelse på ANDREAS STIHLER NORDEN AB, hører vi gerne fra dig. Send dine spørgsmål via e-mail og marker det med "Privatliv" til info@stihl.dk.

Din browser har ikke Flash-Player installeret. Du kan downloade den gratis