Kompostkværne

VIKING kompostkværne - en gave til din have

For det første skaber den plads: Den klarer store grene, buske, kviste og andre vækstrester, som der produceres i din have hvert år. Haveaaffaldets volume reduceres betydeligt takket være VIKINGs unikke knivsystem. På den måde kan du få det af vejen på en nem og bekvem måde - eller bruge det som dækmateriale eller kompostering.

For det andet leverer en VIKING kompostkværn værdifuldt råmateriale. Det komposterede materiale indeholder nøjagtig den næring, som dine planter og vækster har brug for, for at trives. kompostkværnens knivsystem findeler vækstresterne, så de hurtigere formulder sig til højkvalitets gødning.

For der tredje er en VIKING kompostkværn en rigtig helsekur for din have. Det udvundne bark- eller kompostmateriale forbedrer jorden på en naturlig måde, og sørger for at græs, blomster og buske vokser endnu bedre.

Med VIKINGs kompostkværne træffer du et godt valg. Deres innovative teknik, høje pålidelighed og nemme håndtering, er resultatet af mere end 25 års teknisk erfaring. Sortimentet indeholder modeller til alle anvendelsesområder, og den rette maskine til netop din have.

Din browser har ikke Flash-Player installeret. Du kan downloade den gratis