STIHL havekompostkværne

Med vedvarende fordele for din have

Rådgiver Havekompostkværne

STIHL havekværn – Oprydderen

 

Vi kender alle sammen problemet: Ved pasning af haven opstår der altid store mængder pladskrævende planterester. Hvor gør man af haveaffald som plæne-, træ- og hækkeafklip, blade og visne blomster? STIHL havekværnen er din problemløser. De førsteklasses STIHL skæresystemer findeler alle mulige former for haveaffald. Pladskrævende grene og buskede kviste bliver nemt og hurtigt til håndterbare planterester, som du nemt kan bortskaffe eller udnytte som kompostgrundlag.

 

STIHL havekværn – Den økologiske genbruger.

Udnyt det findelte materiale til miljøvenlig kompostering. Det komposterede, findelte materiale egner sig fremragende som naturlig gødning. Lav din egen gødning ud af dit haveaffald. Findelt afklip og kompost består af en lang række værdifulde råstoffer, som på en helt naturlig måde forsyner jorden i din have med næring. På den måde trives plæner, blomster og buske endnu prægtigere. STIHL havekværnen – Økologisk genanvendelse for miljøets skyld, for din haves skyld, og for din skyld.

STIHL havekværn – Den driftssikre

Med STIHL havekværne er du sikker på at vælge rigtigt. Bag deres innovative teknik, høje driftssikkerhed og nemme betjening gemmer der sig mere end 25 års teknisk specialviden. Vores sortiment er omfattende og byder på modeller til alle anvendelsesområder. Her finder du med nøjagtighed den rigtige maskine til din specifikke opgave.