Højtydende motorolie STIHL HP Ultra

Højtydende motorolie STIHL HP Ultra

Med STIHL HP Ultra har vi udviklet en ny, fuldsyntetisk højtydende motorolie, der sætter helt nye standarder. Den er fremragende egnet til luftkølede totakts- og 4-MIX-motorer med blandingssmøresystemer, både med og uden katalysator. STIHL HP Ultra forener fremragende smøreegenskaber med en meget begrænset tendens til koksdannelse. Resultatet: Fremragende smøreegenskaber, fremragende renholdelse og optimal beskyttelse af din højtydende motor, især ved permanent drift og under fuld belastning.

Fremragende afstemt. Ultra-ren.

STIHL HP Ultra indeholder askefrie slitageadditiver. Dermed danner forbrændingen ikke aske af calcium eller natriumsulfat. Med syntetiske estere som smørekomponenter forbrænder den højtydende motorolie meget rent. Derudover er STIHL HP Ultra særligt miljøvenlig, fordi den har lavt svovlindhold og er biologisk nedbrydelig – over 80 procent i løbet af 21 dage.

Fremragende ydeevne. Ekstremt længe.

Med den yderst begrænsede tendens til koksdannelse forhindrer STIHL HP Ultra olierester og aflejringer i motorhuset, på stempelføringen, på udstødningsventilen og på tændrørene. Forbrændingsudsættere eller tilstoppede ventiler hører fortiden til. Du får lang tids uproblematisk gavn af din højtydende motors høje ydeevne.

Alt sammen ultra-grønt. Fremragende.

STIHL HP Ultra har optimale selvsmørende egenskaber. Blandingsforholdet kan uden videre kontrolleres gennem den kraftige grønfarvning. Det er muligt at anvende STIHL HP Ultra på skift med andre totaktsmotorolier (vær opmærksom på specifikationerne fra producenterne).

Oversigt over fordelene for dig:

Ydeevne HP HP SuperHP Ultra
Renlighed + +++++
Beskyttelse + +++++
Smøreydelse + +++++
Motorydelse + +++++