7.195,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Tekniske detaljer

Beholderindhold17 dm³
Mærkespænding36 V
Lydeffektniveau77 dB(A) 1)
Min. vandgennemstrømning1,5 L/min
Maks. vandgennemstrømning3,1 L/min

Batteridrevet rygsprøjte SGA 85: Kraftig og komfortabel for professionelle inden for bl.a. frugt- og grøntsagsdyrkning


Den stærke batteridrevne sprøjte STIHL SGA 85 er den første batteridrevne sprøjte i STIHL sortimentet og et perfekt værktøj til professionelle brugere til effektiv spredning af plantebeskyttelsesmidler eller gødning. Højt arbejdstryk og stor 17 l gennemsigtig tank med integreret niveauangivelse gør STIHL SGA 85 til det optimale værktøj for f.eks. plantageejere, gartnere og landmænd, - den er også effektiv ifm. større opgaver som markafgrøder og frugt-, bær- og grøntsagsafgrøder. Mens du bærer den 6,2 kg lette sprøjte på ryggen, kan du nemt justere arbejdstrykket op til 6 bar vha. en drejeknap på siden. Med det meget komfortable bæresystem, med individuelt justerbare skulderstropper og brystspænde, er lange arbejdspas intet problem. Med det justerbare mundstykke af messing spreder du den aktuelle væske med STIHL SGA 85 rygsprøjten med stor præcision. Det integrerede filterelement forhindrer snavs fra tanken i at trænge ind i sprøjtelansen, og er let at rengøre ved udskiftning af dyse. Når sprøjtelansen ikke bruges, opbevares den nemt og enkelt i holderen på STIHL hofteselen, som leveres sammen med SGA 85.


I vores oversigt over STIHL drift- og ladetider kan du se, hvor lang tid du kan arbejde med din STIHL SGA 85 batterirygsprøjte med forskellige batterier, og hvor lang tid de forskellige batterier tager at lade op.


SGA 85

Service & tips