2.690,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Tekniske detaljer

Snitlængde60 cm
Mærkespænding36 V
Vægt3,5 kg
Vægt7,7 lbs
77 dB(A)

Funktioner

De viste billeder er eksempler. Det faktiske udseende af udstyrsfunktionerne og deres specifikke tilknytning til produktet kan afvige fra de afbildede repræsentationer, men vil have den samme funktionalitet.

Batterihækkeklipper HSA 60 som sæt med AK 10 og AL 101: Til effektiv klipning af store villahække

Batterihækkeklipper med særlig kraftig klippeeffekt til krævende formål, f.eks. til trimning af buske og høje hække. Laserskårne, diamantslebne og hærdede knive, en knivgeometri i patenteret dråbeform 7 til perfekt klipning og en sund hæk. Kraftbesparende og ergonomisk arbejde, selv ved længerevarende arbejde, som skyldes en optimal balance, drejeligt multifunktionshåndtag, bøjlegreb med indbygget kontakt og STIHL antivibrationssystem. Antiblokeringssystem, der nemt ændrer knivbladenes rotationsretning i tilfælde af blokering. EC-motor for konstant ydelse og lang levetid. Påskruet knivstødbeskyttelse for slidsvagt arbejde langs jorden eller langs mure. Leveres inkl. AK 10 batteri og AL 101 lader.

.

 

Batterihækkeklipper HSA 60 sæt

Service & tips