6.150,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Ny
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Tekniske detaljer

Klippebredde41 cm
Klippehøjde20 - 100 mm
Justering af klippehøjden7-level (central)
Volumen på græsopsamlingskurv52 L
Drev2,0 - 4,5 km/h

Funktioner

RMA 443 V batteridrevet plæneklipper i sæt med AK 30 S batteri og AL 101 standardoplader: komfortabelt arbejde på små plæner takket være Vario-hjultræk

Når du arbejder hjemme i haven, tilbyder STIHL RMA 443 V batteridrevet plæneklipper hobbygartnere høj ydeevne og meget stille drift. Det betyder, at den også kan bruges på støjfølsomme steder som f.eks. i boligområder. Hvis du gerne vil i gang med at klippe haven, men endnu ikke har et batteri fra STIHL AK-systemet, er det en god idé at vælge STIHL RMA 443 V akku-plæneklipper i et sæt med et STIHL AK 30 S batteri og STIHL AL 101 standardlader.

Vario-hjultræk gør det lettere at klippe små græsplæner og skråninger. Du kan indstille arbejdshastigheden individuelt mellem 0 km/t og 4,6 km/t ved hjælp af betjeningsgrebet på styret. Med en klippebredde på 41 cm kan du effektivt klippe mindre plænearealer. Da plæneklipperen som standard er udstyret med en multikniv, integreret bioklipfunktion og sideudkast, er den velegnet til både klipning og bioklip. Du kan enten opsamle det afklippede direkte eller fordele det på plænen via sideudkastet.

Det sammenklappelige og højdejusterbare komfortstyr sikrer komfortabel og ergonomisk styring af plæneklipperen. Den centrale klippehøjdejustering giver dig mulighed for at indstille din foretrukne plænelængde til et af 7 niveauer mellem 20 mm og 100 mm. Den sammenklappelige 52-liters græsopsamlingsboks rummer en stor mængde afklip og er nem at tømme.

I vores oversigt over STIHL batterilevetid og opladningstider kan du se, hvor stort et plæneareal du kan dække med en opladning af din STIHL RMA 443 V akku-plæneklipper, og hvor lang tid det valgte batteri tager at oplade.

Service & tips