285,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Tekniske detaljer

Kædeinddeling9,32mm/3/8"
Drivledstykkelse1,6mm/.063"
Skinnelængde40cm/16",45cm/18",50cm/20"
Drivledsantal60 Tg,66 Tg,72 Tg

3/8" Rapid Hexa (RH) savkæde: Høj skæreydelse og hurtig filing


Med STIHL 3/8" Rapid Hexa savkæden får du en ekstrem høj skæreydelse takket være skæretandens innovative form og smalle sporbredde. Den nye STIHL motorsavskæde er et godt valg til professionelt arbejde i skov og landbrug når du skal fælde, beskære og afkviste endnu mere effektivt med din STIHL motorsav. Fordelene ved kæden er især mærkbare, når der skæres på tværs af fibrene.


STIHL Hexa systemet er patenteret og eksklusivt for STIHL. Formen på Hexa kædens skæretænder og Hexa filen er direkte tilpasset hinanden, så det er meget nemt at file savkæden med et perfekt resultat. Ikke alene går arbejdet hurtigere, men kæden holder sig også skarp længere. Hexa systemet forhindrer dig også i at komme til at file for dybt i skæretanden og minimerer risikoen for, at kæden knækker. Også for dig, der ikke saver så tit, får du en næsten ideel filvinkel og forkantvinkel ved filing af kæden. STIHL 3/8" Rapid Hexa savkæden har dermed en væsentlig længere levetid og driftstid.


Helmejseltandkæden Rapid Hexa giver høj skæreydelse og rene, fine og præcise snit. Hexa kæden kan kun files med Hexa filen.

Rapid HEXA

Service & tips