Produktvalg: Plæneklippere - benzin

RM 248 T

Meget plæneklipper for pengene

Generelt

Let og kompakt benzinplæneklipper med robust kabinet af stålplade og motor med ReadyStart teknologi. God klippe- og opsamlingsevne. Bekvem at arbejde med takket være gearet og den centrale klippehøjdeindstilling. Perfekt til mellemstore plæner.

3.695,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

RM 248.1 T

Teknisk data

Teknisk data Værdi
Græsplæne m² op til 1.200
Klippebredde cm 46
Klippehøjde mm 30 - 75
Justering af klippehøjde 7-steg (central)
Volymen for græsopsamler l 55
Hastighed 3,7 km/h
Motortype EVC 200,4
Cylindervolumen cm³ 139
Nominel hastighed med værktøj r/min 2.800
Garanteret lydeffektsniveau dB(A) 94
Målt lydtryksniveau dB(A) 80
Usikkerhedsfaktor for lydtryksniveau dB(A) 2
Vibrationsniveau ahw m/s² 2,8
Usikkerhedsfaktor m/s² 1,4
CO2 g/kWh 922

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

RM 248.1 T

Standard udstyr

  • Vingekniv (RVS) Zoom
    Vingekniv (RVS)

    Vingekniven danner en kraftig luftstrøm, der rejser græsset inden det klippes og blæser det afklippede græs ind i opsamleren. På den måde fyldes opsamleren optimalt og tømningsintervallerne bliver længere.

  • STÅLBEKLÆDT KABINET Zoom
    STÅLBEKLÆDT KABINET

    LANG HOLDBARHED. Den vridningsstabile konstruktion i stålplade betyder, at plæneklipperens kabinet er særdeles robust. Det sikrer en lang holdbarhed.

  • MOTOR MED EASY-START-SYSTEM Zoom
    MOTOR MED EASY-START-SYSTEM

    ENKEL OG PÅLIDELIG. Uanset om det drejer sig om kold- eller varmstart: Motoren med Easy Start-systemet gør det nemt at starte apparatet med minimal kraftanvendelse.

  • TRÆK PÅ HJUL Zoom
    TRÆK PÅ HJUL

    PLÆNEKLIPNING UDEN ANSTRENGELSE. De trækkende hjul gør det nemmere at slå græsset, især på skråninger og på større grønne områder. De sørger for, at arbejdet går lettere og hurtigere.

  • LETLØBENDE HJUL Zoom
    LETLØBENDE HJUL

    FORBEDRER STYRINGEN. De robuste, holdbare og letløbende hjul gør det nemt for dig at holde sporet uden besvær, når du slår plænen. De letløbende hjul er nemme at manøvrere med takket være deres specielle profil, og det gør omhyggelig plænepleje uden anstrengelser til en leg.

  • SOFTGRIP-HÅNDTAG Zoom
    SOFTGRIP-HÅNDTAG

    PLÆNEKLIPNING MED KOMFORT. Det ergonomiske, haptiske supersoftgrip-håndtag skåner dine arme, mens du klipper plæne, ved at reducere vibrationerne, der opstår i den forbindelse.

  • SAMMENKLAPPELIG STANG Zoom
    SAMMENKLAPPELIG STANG

    PLADSBESPARENDE OPBEVARING. Takket være den sammenklappelige vange kan du hurtigt og nemt folde dit apparat sammen. På den måde er det nemt for dig at transportere din plæneklipper eller plænelufter og opbevare den, så den ikke fylder ret meget.

  • CENTRAL INDSTILLING AF KLIPPEHØJDE TIL PLÆNEKLI... Zoom
    CENTRAL INDSTILLING AF KLIPPEHØJDE TIL PLÆNEKLI...

    OPTIMALT KLIPPERESULTAT. Du kan nemt indstille din plæneklippers klippehøjde i flere trin. En skala angiver den aktuelle højde. Den centrale indstilling af klippehøjden giver dig mulighed for at tilpasse plæneklipningen optimalt til plænens beskaffenhed.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon International 17-07-2023