Produktvalg: Skæreudstyr og tilbehør

Beskyttelse savklinge, Ø 200 mm til FS 310 - FS 480 (ikke FS 360/410 och FS 460)

Beskyttelse til savklinger, 200 mm, til FS 310 - FS 480 (ikke FS 410 og FS 460)

Generelt

STIHL savklingeafskærmning forhindrer, at fragmenter af hårde planter som buske og tynde træstammer hvirvles op og ud gennem skæretænderne på grund af savklingens hurtige rotation. Denne beskyttelse forhindrer, at fragmenter fra hårde planter, såsom buske og tynde træstammer, hvirvles op og ud gennem savtænderne på grund af savklingens hurtige rotation. Det beskytter dig og dine omgivelser. Dette STIHL tilbehør passer til forskellige savklinger, som du kan finde i vores sortiment af klipperedskaber. Følgende STIHL buskryddere og trimmere er kompatible med denne afskærmning: FS 310 - FS 480 (ikke FS 360/410 og FS 460). Bemærk: Ved brug af savklinger i skovbrug er det obligatorisk at bruge en savklingeafskærmning. STIHL beskyttelsesskærmen er kun godkendt til trimmere og rydningssave med tohåndsbetjening.

265,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.