Produktvalg: Professionelle kratryddere

FS 410 C-EM K

Stærk 2,0 kW kratrydder med ErgoStart (E) og M-Tronic, med rundsavsklinge

Generelt

Komfortabel, holdbar, robust og ergonomisk forbedret 2,0 kW kratrydder med rundsavklinge. Med ErgoStart, M-Tronic, optimeret 25° vinkelgear til savning i skoven og kort skaft.

8.950,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

FS 410 C-EM K

Teknisk data

Teknisk data Værdi
Slagvolume cm³ 41,6
Effekt kW/hk 2/2,7
Vægt kg 1) 8,5
Lydtryksniveau med metalværktøj dB(A) 2) 99
Vibrationer med metalværktøj venstre/højre m/s² 3) 2,5/2,6
Totallængde cm 4) 168
Skæreværktøj MZ 200-22 HP
Tankvolume l 0,75
CO² g/kWh 840

1) tom tank, uden skjæreværktøj
2) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
3) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2 m/s²
4) uden Schneidværktøj

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

FS 410 C-EM K

Standard udstyr

  • STIHL ERGOSTART Zoom
    STIHL ERGOSTART

    START UDEN BESVÆR. Takket være STIHL ErgoStart sparer du på kræfterne, når du skal starte dine motorredskaber. Et roligt og jævnt træk i startsnoren er tilstrækkeligt. Den nødvendige hastighed for startsnoren er betydeligt mindre, og motoren starter hurtigt og sikkert selv med et langsomt træk. En ekstra fjeder mellem krumtapakslen og rullen til startsnoren gør denne lettelse mulig.

  • ENHÅNDSBETJENT MULTIFUNKTIONSHÅNDTAG Zoom
    ENHÅNDSBETJENT MULTIFUNKTIONSHÅNDTAG

    NEM BETJENING. Det enhåndsbetjente multifunktionshåndtag gør det nemt og sikkert at kontrollere din maskine med én hånd. Håndtaget er egnet til både højre- og venstrehåndede, da alle nødvendige betjeningselementer er indbygget heri.

  • KOMPENSATOR Zoom
    KOMPENSATOR

    LAVERE VEDLIGEHOLDELSESBEHOV. Et reguleringssystem i karburatoren, den såkaldte kompensator, sørger via trykudligning for, at motorydelse, udstødningskvalitet og brændstofforbrug holder sig næsten konstant over en længere periode, selv om luftfilteret bliver tiltagende snavset. Du skal derfor først rense luftfilteret, når der er et mærkbart ydelsestab. På den måde kan du arbejde i lang tid uden vedligeholdelse.

  • MANUEL BRÆNDSTOFPUMPE Zoom
    MANUEL BRÆNDSTOFPUMPE

    KRÆVER FÆRRE TRÆK I STARTSNOREN. Den manuelle brændstofpumpe reducerer antallet af træk i startsnoren og gør dermed startprocessen hurtigere. Dette er især en hjælp efter længere tids stilstand. Dette gøres ved at aktivere pumpen flere gange før start. På den måde sikres det, at der er nok benzin i karburatoren ved start.

  • STIHL 2-MIX-MOTOR Zoom
    STIHL 2-MIX-MOTOR

    EKSTRA EFFEKTIV. STIHL 2-Mix-motoren reducerer udstødningsbelastningen og forbruget og dermed også driftsomkostningerne. Denne totaktsmotor er konstrueret med et lavt behov for vedligeholdelse og har en effektiv brændstofudnyttelse, selv ved høj ydelse. Der skal bruges en blanding af benzin og motorolie som brændstof. STIHL 2-Mix-motoren opfylder det strenge EU-udstødningsdirektiv trin V.

  • STIHL ANTIVIBRATIONSSYSTEM Zoom
    STIHL ANTIVIBRATIONSSYSTEM

    MERE BEHAGELIGT ARBEJDE. Når dit apparat anvender sine kræfter, opstår der vibrationer, som især mærkes omkring håndtagene. STIHL-antivibrationssystemets buffer- og fjederelementer reducerer overførslen af motorvibrationer til området omkring håndtaget og dermed til din krop. Resultat: Dit apparat ligger mere roligt i hånden, og du bliver betydeligt mindre træt under arbejdet.

  • STIHL M-TRONIC Zoom
    STIHL M-TRONIC

    EFFEKTIVT ARBEJDE MED HØJ YDELSE. Med STIHL M-Tronic opnår du allerede fra begyndelsen den optimale ydelse fra dit arbejdsredskab. Den fuldt elektroniske motorstyring regulerer tændingstidspunkt og brændstofdosering i alle arbejdssituationer under hensyntagen til eksterne betingelser såsom temperatur, højde over havets overflade og brændstoffets kvalitet.

  • STOPKNAP Zoom
    STOPKNAP

    HURTIGT TILBAGE TIL ARBEJDET. Stopknappen gør det nemt og hurtigt at slukke for apparatet, f.eks. i forbindelse med en kort pause. Da knappen springer tilbage til sin oprindelige position efter aktivering, er motoren straks klar til start igen. Det er behageligt efter en arbejdspause og øger din arbejdseffektivitet.

  • Styr Zoom
    Styr

    Styret letter arbejdet, forbedrer ergonomien og er det naturlige førstehåndsvalg ved trimning af større arealer. Med styret kan man arbejde roligt og metodisk med le-bevægelser fra side til side. Styret kan også justeres efter behov.

  • Vinterindstilling Zoom
    Vinterindstilling

    Meget enkelt system, som sikrer, at maskinen nemt og hurtigt kan omstilles til årstiden. Grundet systemet sikres karburator og luftfilter imod is.

  • INDSTILLING AF HÅNDTAG UDEN BRUG AF VÆRKTØJ Zoom
    INDSTILLING AF HÅNDTAG UDEN BRUG AF VÆRKTØJ

    INDIVIDUEL TILPASNING AF PLÆNEKLIPPERHÅNDTAGET. Ved hjælp af den centralt placerede klemmeanordning er det muligt at indstille det ergonomiske tohåndsgreb (plæneklipperhåndtaget) individuelt. Takket være justeringen af håndtag uden brug af værktøj er det ikke nødvendigt at anvende hjælpemidler. Styret kan drejes 90 grader i forbindelse med transport og pladsbesparende opbevaring.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 15-11-2021