Produktvalg: Professionelle kratryddere

FS 490 C-EM K

Benzindrevet rydningssav FS 490

Generelt

Til professionel brug inden for landskabspleje. STIHL 4-punkt antivibrationssystem, STIHL Easy2Start, multifunktionsgreb, tohåndsgreb, værktøjsfri grebindstilling, STIHL 2-MIX motor, STIHL M- Tronic, enkel startlogik, med skovrydningsselen ADVANCE X-TREEm og WoodCut HP savklinge.

10.450,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

FS 490 C-EM K

Teknisk data

Teknisk data Værdi
CO² g/kWh 860
Slagvolume cm³ 51,6
Effekt kW/hk 2,4/3,3
Lydtryksniveau med metalværktøj dB(A) 1) 102
Skæreværktøj MZ 225-22 HP
Tankvolume l 0,99
Totallængde cm 2) 168
Vibrationer med metalværktøj venstre/højre m/s² 3) 3,2/2,6
Vægt kg 4) 9,2

1) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
2) uden Schneidværktøj
3) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2 m/s²
4) tom tank, uden skjæreværktøj

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

FS 490 C-EM K

Standard udstyr

  • STIHL M-TRONIC Zoom
    STIHL M-TRONIC

    EFFEKTIVT ARBEJDE MED HØJ YDELSE. Med STIHL M-Tronic opnår du allerede fra begyndelsen den optimale ydelse fra dit arbejdsredskab. Den fuldt elektroniske motorstyring regulerer tændingstidspunkt og brændstofdosering i alle arbejdssituationer under hensyntagen til eksterne betingelser såsom temperatur, højde over havets overflade og brændstoffets kvalitet.

  • Styr Zoom
    Styr

    Styret letter arbejdet, forbedrer ergonomien og er det naturlige førstehåndsvalg ved trimning af større arealer. Med styret kan man arbejde roligt og metodisk med le-bevægelser fra side til side. Styret kan også justeres efter behov.

  • ENHÅNDSBETJENT MULTIFUNKTIONSHÅNDTAG Zoom
    ENHÅNDSBETJENT MULTIFUNKTIONSHÅNDTAG

    NEM BETJENING. Det enhåndsbetjente multifunktionshåndtag gør det nemt og sikkert at kontrollere din maskine med én hånd. Håndtaget er egnet til både højre- og venstrehåndede, da alle nødvendige betjeningselementer er indbygget heri.

  • MANUEL BRÆNDSTOFPUMPE Zoom
    MANUEL BRÆNDSTOFPUMPE

    KRÆVER FÆRRE TRÆK I STARTSNOREN. Den manuelle brændstofpumpe reducerer antallet af træk i startsnoren og gør dermed startprocessen hurtigere. Dette er især en hjælp efter længere tids stilstand. Dette gøres ved at aktivere pumpen flere gange før start. På den måde sikres det, at der er nok benzin i karburatoren ved start.

  • STIHL 2-MIX-MOTOR Zoom
    STIHL 2-MIX-MOTOR

    EKSTRA EFFEKTIV. STIHL 2-Mix-motoren reducerer udstødningsbelastningen og forbruget og dermed også driftsomkostningerne. Denne totaktsmotor er konstrueret med et lavt behov for vedligeholdelse og har en effektiv brændstofudnyttelse, selv ved høj ydelse. Der skal bruges en blanding af benzin og motorolie som brændstof. STIHL 2-Mix-motoren opfylder det strenge EU-udstødningsdirektiv trin V.

  • STIHL ERGOSTART Zoom
    STIHL ERGOSTART

    START UDEN BESVÆR. Takket være STIHL ErgoStart sparer du på kræfterne, når du skal starte dine motorredskaber. Et roligt og jævnt træk i startsnoren er tilstrækkeligt. Den nødvendige hastighed for startsnoren er betydeligt mindre, og motoren starter hurtigt og sikkert selv med et langsomt træk. En ekstra fjeder mellem krumtapakslen og rullen til startsnoren gør denne lettelse mulig.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 28-03-2022