18.995,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Sikkerhedsadvarsel

Tekniske detaljer

Maks. klippeflade1500 m²
Maks. stigning45 %
Maks. stigning med stigningssæt55 %
Klippebredde28 cm
Min. klippehøjde20 mm

Funktioner

De viste billeder er eksempler. Det faktiske udseende af udstyrsfunktionerne og deres specifikke tilknytning til produktet kan afvige fra de afbildede repræsentationer, men vil have den samme funktionalitet.

iMOW® 5 EVO: Til bekvem og fuldautomatisk plænepleje

STIHL iMOW® 5 EVO robotplæneklipperen sørger for fuldautomatisk plænepleje af mellemstore plæner. Drevet af et højtydende lithium-ion-batteri sikrer de 3 fritsvingende knive i Disc-Cut System med høj knivhastighed et rent snit på kortere aktive tider sammenlignet med STIHL iMOW® 5. Med robotplæneklipperen får du både klippet og plejet din plæne på én gang – det fine græsafklip genbruges nemlig direkte som gødning til græsset. iMOW® 5 EVO robotplæneklipperen klipper plænearealer på op til 1.500 m² og klarer stigninger i terrænet på op til 45 % - Upgrade Kit (tilbehør) gør det endda muligt for din iMOW® at arbejde på stigninger på op til 55 %.

 

 

 

Ultralydssensorerne og en kontrolleret hastighed tillader robotplæneklipperen at nærme sig forhindringer forsigtigt, så græsplænen klippes tæt på objektet, og STIHL iMOW® 5 EVO skifter automatisk retning ved kontakt. Intelligente drejemanøvrer muliggør slåning på trange steder. Ved hjælp af hældningssensorer justeres hastigheden i ujævnt terræn.

 

 

 

 

 

 

LED-panelet med de få trykknapper muliggør enkel betjening - derudover understøttes den intuitive styring af stemmefunktionen. Den aktuelle status vises både via LED-panelet og lysmønstre på LED-displayet på toppen robotplæneklipperen. LED-lyset foran kan indstilles i 3 forskellige tilstande. Du kan til enhver tid styre din iMOW® 5 EVO robotplæneklipper via Bluetooth®, wi-fi eller, hvis din robotplæneklipper bevæger sig uden for hjemmeområdet, via mobilnetværket ved hjælp af MY iMOW® appen. Uden for hjemmeområdet kan mobilnetværket også bruges til at lokalisere tyveri og bestemme placeringen af din robotplæneklipper. Du kan også bruge appen til at justere klippehøjden i forskellige trin, og i klippeplanen definerer du tidsvinduer for ugeplaner, hvor din STIHL iMOW® 5 EVO kan være aktiv. Hvis det er nødvendigt, kan du også starte din robotplæneklipper manuelt. Ved hjælp af regnsensoren kan du indstille, om du vil klippe eller holde pause i vådt vejr. Ladestationen fungerer som base for robotplæneklipperen og bruges til opladning.

 

 

 

 

 

 

Afhængigt af størrelsen på din have skal du bruge det egnede installationssæt til installation. STIHL iMOW® robotplæneklippere overholder alle gældende sikkerhedsstandarder. Ikke desto mindre er iMOW® robotplæneklipperen ikke et legetøj. Når iMOW® er aktiv, skal du holde børn, voksne og dyr væk fra arbejdsområdet. For mere information henvises til brugermanualen.

 

 

 

iMOW® 5 EVO robotplæneklipper

Service & tips