Produktvalg: Plæneklippere - elektrisk

RME 235

Kompakt el-plæneklipper

Generelt

Let at manøvrere og let i vægt. RME 235 udmærker sig på flere vigtige punkter. Med sine kompakte mål på bare 33 cm. klippebredde og en vægt på små 13 kg, er den mere end almindelig let at manøvre på den lille plæne og rundt om bede og buske. Takket være 1,2 kW motoren bevæger plæneklipperen sig jævnt og meget stille. Klippehøjden kan nemt indstilles i 5 forskellige højder, og den integrerede græsopsamler med mængdeindikater er ektremt nem at tømme. Skal du have en lille og fiks model - så er denne værd at se nærmere på!

1.395,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

RME 235

Teknisk data

Teknisk data Værdi
Klippehøjdejustering 5-trin (central)
Plæneareal m² op til 300
Klippebredde cm 33
Klippehøjde mm 25 - 60
Volumen for græsopsamler l 30
Hastighed --
Mærkeffekt W 1.200
Nominel hastighed med værktøj r/min 3.200
Lydeffektsniveau garanteretLWAd dB(A) 93
Målt lydtryksniveau dB(A) 80
Usikkerhedsfaktor for lydtryksniveau dB(A) 2
Vibrationsniveau ahw m/s² 1,4
Usikkerhedsfaktor m/s² 0,7

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

RME 235

Standard udstyr

  • CENTRAL INDSTILLING AF KLIPPEHØJDE TIL PLÆNEKLI... Zoom
    CENTRAL INDSTILLING AF KLIPPEHØJDE TIL PLÆNEKLI...

    OPTIMALT KLIPPERESULTAT. Du kan nemt indstille din plæneklippers klippehøjde i flere trin. En skala angiver den aktuelle højde. Den centrale indstilling af klippehøjden giver dig mulighed for at tilpasse plæneklipningen optimalt til plænens beskaffenhed.

  • SAMMENKLAPPELIG STANG Zoom
    SAMMENKLAPPELIG STANG

    PLADSBESPARENDE OPBEVARING. Takket være den sammenklappelige vange kan du hurtigt og nemt folde dit apparat sammen. På den måde er det nemt for dig at transportere din plæneklipper eller plænelufter og opbevare den, så den ikke fylder ret meget.

  • LETLØBENDE HJUL Zoom
    LETLØBENDE HJUL

    FORBEDRER STYRINGEN. De robuste, holdbare og letløbende hjul gør det nemt for dig at holde sporet uden besvær, når du slår plænen. De letløbende hjul er nemme at manøvrere med takket være deres specielle profil, og det gør omhyggelig plænepleje uden anstrengelser til en leg.

  • SAMMENKLAPPELIG GRÆSOPSAMLER Zoom
    SAMMENKLAPPELIG GRÆSOPSAMLER

    NEM TØMNING. Plæneklipperen er udstyret med en sammenklappelig græsopsamler, der gør det endnu nemmere at tømme den for græs. Niveauindikatoren viser dig, når det er tid til at tømme den. Luftstrømmen sørger for, at opsamleren pakkes tæt under klipning, så dens volumen udnyttes optimalt. Lamellerne på siden af kurven leder luften nedad, så der ikke hvirvles snavs op.

  • Vingekniv (RVS) Zoom
    Vingekniv (RVS)

    Vingekniven danner en kraftig luftstrøm, der rejser græsset inden det klippes og blæser det afklippede græs ind i opsamleren. På den måde fyldes opsamleren optimalt og tømningsintervallerne bliver længere.

  • BÆREHÅNDTAG Zoom
    BÆREHÅNDTAG

    NEM TRANSPORT. Det praktiske bærehåndtag, der er placeret over tyngdepunktet, gør det endnu nemmere at bære dit apparat, uden at det vælter.

  • KABELAFLASTNING Zoom
    KABELAFLASTNING

    FORHINDRER UTILSIGTET FRAKOBLING. Kabelaflastningen holder forlængerledningen sikkert fast på apparatet. På den måde forhindres det, at dit elektriske apparat ved et uheld afbrydes fra strømforsyningen.

  • KABINET I POLYMER Zoom
    KABINET I POLYMER

    MODSTANDSDYGTIGT OG LET. Det særdeles modstandsdygtige og robuste kabinet fremstillet i polymer er modstandsdygtigt over for benzin og beskytter motorblokken mod UV-stråling. Plastmaterialet i høj kvalitet er desuden usædvanligt let.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon International 16-10-2023