Produktvalg: Plæneklippere - benzin

RM 655 VS

Højtydende benzinplæneklipper

Generelt

161 cm3, 2,5 kW/3,4 hk, 49 kg. Højtydende benzinplæneklipper med en klippebredde på 53 cm til store græsarealer. Multikniv til skæring, opsamling og bioklipning. Knivbremsekobling, central klippehøjdeindstilling, komfortstyr med Super-Softgreb samt Vario-drev for komfortabelt og effektivt arbejde. Inklusiv sammenklappelig 70-liters græsopsamler med niveauindikator.

9.995,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

RMA 655 VS

Teknisk data

Teknisk data Værdi
Græsplæne m² op til 2.500
Justering af klippehøjde 7-fach (zentral)
Volymen for græsopsamler l 70
Hastighed 2,6- 4,6 km/h
Motortype Serie HD775 OHV SC
Cylindervolumen cm³ 173
Nominel hastighed med værktøj r/min 2.800
Garanteret lydeffektsniveau dB(A) 98
Målt lydtryksniveau dB(A) 84
Usikkerhedsfaktor for lydtryksniveau dB(A) 2
Vibrationsniveau ahw m/s² 3,8
Usikkerhedsfaktor m/s² 1,9
CO2 g/kWh 725

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

RMA 655 VS

Standard udstyr

  • Variogear Zoom
    Variogear

    Hastigheden reguleres trinløst med et håndtag på styret. Hermed sikres den bedste hastighed ved forskelligartede underlag. Det er en fordel at sætte farten lidt ned ved klipning af langt og sejt græs.

  • Kniv-bremse-kobling (BBC)  Zoom
    Kniv-bremse-kobling (BBC)

    Kniv-bremse-koblingen kobler kniven og motoren fra, og beskytter dermed krumtapakslen. Så kan græsopsamleren tømmes, uden at motoren skal genstartes. Og lige så let kan maskinens fremdrift aktiveres, uden at kniven drejer rundt.

  • Vingekniv (RVS) Zoom
    Vingekniv (RVS)

    Vingekniven danner en kraftig luftstrøm, der rejser græsset inden det klippes og blæser det afklippede græs ind i opsamleren. På den måde fyldes opsamleren optimalt og tømningsintervallerne bliver længere.

  • CENTRAL INDSTILLING AF KLIPPEHØJDE TIL PLÆNEKLI... Zoom
    CENTRAL INDSTILLING AF KLIPPEHØJDE TIL PLÆNEKLI...

    OPTIMALT KLIPPERESULTAT. Du kan nemt indstille din plæneklippers klippehøjde i flere trin. En skala angiver den aktuelle højde. Den centrale indstilling af klippehøjden giver dig mulighed for at tilpasse plæneklipningen optimalt til plænens beskaffenhed.

  • MOTOR MED EASY-START-SYSTEM Zoom
    MOTOR MED EASY-START-SYSTEM

    ENKEL OG PÅLIDELIG. Uanset om det drejer sig om kold- eller varmstart: Motoren med Easy Start-systemet gør det nemt at starte apparatet med minimal kraftanvendelse.

  • FLIS-FUNKTION Zoom
    FLIS-FUNKTION

    KLIPNING OG GØDNING I ÉN ARBEJDSGANG. Ved hjælp af bioklipfunktionen slipper du for at bortskaffe det afskårne græs og gøder din plæne helt naturligt. Under bioklip hakker bioklipknivene det afskårne græs til små partikler, som fordeles jævnt ud over græsplænen.

  • SAMMENKLAPPELIG GRÆSOPSAMLER Zoom
    SAMMENKLAPPELIG GRÆSOPSAMLER

    NEM TØMNING. Plæneklipperen er udstyret med en sammenklappelig græsopsamler, der gør det endnu nemmere at tømme den for græs. Niveauindikatoren viser dig, når det er tid til at tømme den. Luftstrømmen sørger for, at opsamleren pakkes tæt under klipning, så dens volumen udnyttes optimalt. Lamellerne på siden af kurven leder luften nedad, så der ikke hvirvles snavs op.

  • LETLØBENDE HJUL Zoom
    LETLØBENDE HJUL

    FORBEDRER STYRINGEN. De robuste, holdbare og letløbende hjul gør det nemt for dig at holde sporet uden besvær, når du slår plænen. De letløbende hjul er nemme at manøvrere med takket være deres specielle profil, og det gør omhyggelig plænepleje uden anstrengelser til en leg.

  • SOFTGRIP-HÅNDTAG Zoom
    SOFTGRIP-HÅNDTAG

    PLÆNEKLIPNING MED KOMFORT. Det ergonomiske, haptiske supersoftgrip-håndtag skåner dine arme, mens du klipper plæne, ved at reducere vibrationerne, der opstår i den forbindelse.

  • HØJDEINDSTILLELIGT, KOMFORTABELT STYR Zoom
    HØJDEINDSTILLELIGT, KOMFORTABELT STYR

    BEHAGELIGT ARBEJDE OG NEM OPBEVARING. Komfortstyret er kun monteret på den ene side af plæneklipperen og gør det nemmere at fjerne græsopsamleren. Da styret kan justeres i højden, giver det mulighed for at klippe plænen nemt og ergonomisk korrekt. Den ønskede højde justeres uden brug af værktøj. Det sammenklappelige styr betyder, at plæneklipperen kan opbevares og transporteres, uden at den fylder ret meget.

  • ALUMINIUMSKABINET Zoom
    ALUMINIUMSKABINET

    LET OG YDERST ROBUST. Aluminiumskabinettet er dejlig let og alligevel særdeles stabilt. Den lave vægt gør arbejdet lettere. Den pulverlakerede overflade beskytter desuden også kabinettet mod ydre påvirkninger. Disse egenskaber øger samtidig apparatets holdbarhed og levetid.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.