Produktvalg: Sikkerhedsbukser med skæreindlæg

ADVANCE X-TREEm beskyttelsesbukser

ADVANCE X-TREEm beskyttelsesbukser: Høj komfort til skovarbejde og klatring.

Generelt

Unikke savbeskyttelsesbukser, specielt udviklet af STIHL med en hidtil uset komfort for denne type beklædning. Materialet er STIHL´s eget; ProElast. Det er optimalt til professinelt arbejde i trækronerne og under ekstreme forhold. Blødt og hurtigtørrende foer, - en perfekt buks med slidstærkt og vandafvisende materiale på front og bag. Udstyret med savbeskyttelsesmaterialet AVERTIC™ pro lite, som ligeledes er eksklusivt udviklet til STIHL, godkendt i henhold til EN 381. Lommer monteret på hofte, bag og lår og ventilationsåbninger til regulering af temperatur. Bukserne er taljerede, beskyttelsesklasse 1 (=ˆ 20 m/s), og leveres i str. XS – XXL. Farve: Sort, signal orange og sølv. .

fra 3.840,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Produktvarianter

Teknisk data

Beskyttelsesbukser ADVANCE X-TREEm

Teknisk data

Teknisk data Værdi
Løkker til seler Yes
Slim fit Yes
Regular fit No
Antal baglommer 1
Antal lommer 6
Antal sidelommer 2
Reflekterende materiale Yes
Knæforstærkning / albueforstærkning Yes
Forstærkning bagpå Yes
Ventilationsåbninger nein
Ventilationslynlåse Yes
Antal lag af skærebeskyttelse 6
Elastik i taljen Yes
Beskyttelsesklasse mod snit 1
PWA-vægt i katalog (g) g 1.200
Knapper til seler Yes

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

Beskyttelsesbukser ADVANCE X-TREEm

Standard udstyr

  • ÅNDBARHED Zoom
    ÅNDBARHED

    LEDER VARME OG SVED VÆK FRA KROPPEN. Det åndbare materiale er behageligt at have på, også under anstrengende arbejde. Fugt transporteres nemlig væk fra kroppen, og frisk luft ledes ind mod kroppen.

  • ÅNDBAR FUGTSIKRING Zoom
    ÅNDBAR FUGTSIKRING

    HØJ BÆREKOMFORT OG BESKYTTELSE MOD VEJRLIG. Beskyttelsesbeklædningen er fremstillet i et vandtæt og samtidig åndbart materiale. Det sikrer en høj bærekomfort. Overskydende varme og sved transporteres væk fra kroppen.

  • Hægte til fastgørelse i fodtøjet Zoom
    Hægte til fastgørelse i fodtøjet

    Vil du sikre dig mod at kryb, grene og andet ikke kommer op i buksebenet? Så er disse bukser udstyret med en robost hægte, der fastgøres i dine støvlesnører, og derved hindrer buksebenet i at kravle op af benet under arbejdet.

  • JUSTERBARE VENTILATIONSÅBNINGER Zoom
    JUSTERBARE VENTILATIONSÅBNINGER

    ØGER ARBEJDSKOMFORTEN. Ventilationsåbninger gør det muligt at regulere temperaturen i dit personlige beskyttelsesudstyr. Dette gøres ved at åbne eller lukke ventilationsåbningerne efter behov.

  • FULD STRETCH Zoom
    FULD STRETCH

    HØJ BÆREKOMFORT. Din beskyttelsesbeklædning skal beskytte dig og samtidig give dig størst mulig bevægelsesfrihed, og den får du med stretchmaterialet. Det fuldt elastiske stof kan strække sig i alle retninger og giver en fremragende komfort.

  • ProElast Stretch i skridtet Zoom
    ProElast Stretch i skridtet

    Skærebeskyttelsen er ikke syet helt op i skridtet, men forbundet via et elastisk indlæg, hvorved du har optimal bevægelsesfrihed.

  • LET 6-LAGS SNITBESKYTTELSE Zoom
    LET 6-LAGS SNITBESKYTTELSE

    SIKKERHED TAKKET VÆRE LETTE FIBRE. De ultralette, 6-lags hightech-fibre i snitbeskyttelsen sørger for lav vægt, høj åndbarhed og en fremragende beskyttelse mod kulde og fugt. Snitbeskyttelsen med 6 lag er lettere end materialet med 9 lag og er samtidig særdeles modstandsdygtig over for snit.

  • SNITBESKYTTELSESOMRÅDE DESIGN A Zoom
    SNITBESKYTTELSESOMRÅDE DESIGN A

    BESKYTTELSE VED SKOVARBEJDE. På bukser med snitbeskyttelse i design A (i henhold til EN 381 og EN ISO 11393) dækker snitbeskyttelsen hele den forreste del af underkroppen. På den bageste venstre del af benområdet er beskyttelsen trukket 5 cm rundt. Ved skovarbejde er du godt beskyttet med design A.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon International 30-11-2023