Produktvalg: Sikkerheds- & skovjakker

COMFORT signaljakke EN 20471

Komfort som synes

Generelt

Højelastisk, let jakke med orange high viz, refleksbånd og logotype i refleksfarve, godkendt efter EN 471, klasse 2. Hurtigttørrende materiale med gode åndeegenskaber. Med lynlås og trykknapper. Elastisk i taljen, blødt for, krave og albuer forstærket med Keprotec©.

fra 3.455,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

COMFORT signaljakke

Standard udstyr

  • Åndbare egenskaber Zoom
    Åndbare egenskaber

    Det åndbare materiale sikrer at overskudsvarmen og sved effektivt transporteres væk fra kroppen, mens frisk luft hjælper med at holder kroppen tempereret.

  • Lav vægt Zoom
    Lav vægt

    Den nye generation af sikkerhedsydstyr er mere end 30% lettere, hvilket markant bidrager til høj komfort og stor bevægelsesfrihed.

  • Kraftige forstærkninger Zoom
    Kraftige forstærkninger

    Sikkerhedsbukserne og jakken har ekstra forstærkninger på de mest udsatte områder i Keprotec©, et ekstremt slidstærkt materiale. På bukserne sidder forstærkningen fra knæet og ned. På jakken er albuerne forstærkede.

  • Unik pasform Zoom
    Unik pasform

    Både jakke og sikkerhedsbukser fra STIHL ForestWear Comfort er produceret i fullstretchmateriale, der giver en unik pasform og en utrolig bevægelsesfrihed. Stoffet har hele 13% stretch og tøjet passer både kvinder og mænd.

  • Vand- og smudsafvisende Zoom
    Vand- og smudsafvisende

    Meget kraftigt yderstof med en speciel overfladebehandling, der sørger for at stoffet er både vand- og smudsafvisende.

  • Zoom
    "High Viz" og reflekser

    Store områder med "High Viz" i orange, to reflekser rundt om hvert bukseben samt STIHL logotyper i refleks både på jakke og bukser, gør at du er synlig på alle måder, hvilket bidrager markant til din sikkerhed.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.