Produktvalg: Savkæder

Rapid Hexa

3/8" Rapid Hexa (RH) savkæde: Høj skæreydelse og hurtig filing

Generelt

Med STIHL 3/8" Rapid Hexa savkæden får du en ekstrem høj skæreydelse takket være skæretandens innovative form og smalle sporbredde. Den nye STIHL motorsavskæde er et godt valg til professionelt arbejde i skov og landbrug når du skal fælde, beskære og afkviste endnu mere effektivt med din STIHL motorsav. Fordelene ved kæden er især mærkbare, når der skæres på tværs af fibrene.

STIHL Hexa systemet er patenteret og eksklusivt for STIHL. Formen på Hexa kædens skæretænder og Hexa filen er direkte tilpasset hinanden, så det er meget nemt at file savkæden med et perfekt resultat. Ikke alene går arbejdet hurtigere, men kæden holder sig også skarp længere. Hexa systemet forhindrer dig også i at komme til at file for dybt i skæretanden og minimerer risikoen for, at kæden knækker. Også for dig, der ikke saver så tit, får du en næsten ideel filvinkel og forkantvinkel ved filing af kæden. STIHL 3/8" Rapid Hexa savkæden har dermed en væsentlig længere levetid og driftstid.

Helmejseltandkæden Rapid Hexa giver høj skæreydelse og rene, fine og præcise snit. Hexa kæden kan kun files med Hexa filen.

fra 285,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

Rapid HEXA

Teknisk data

Teknisk data Værdi
Kædedeling 9,32mm/3/8"
Drivledstykkelse 1,6mm/.063"
Sværdlængde 1(*) 40cm/16",45cm/18",50cm/20"
Antal drivled 60 Tg,66 Tg,72 Tg

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.