Produktvalg: Fileudstyr til savkæder og sværd

Filesæt 3/8" Hexa

Optimal filning af Hexa savkæder

Generelt

Hyppig brug af en STIHL motorsav som STIHL MS 462 får Hexa-savkæden til at miste skærekraft og blive sløv med tiden. Med STIHL Hexa-filesættet kan du file din savkæde med præcision. Hexa-filens sekskantede form og Hexa-savkædens skæretænder er perfekt afstemt efter hinanden, hvilket sikrer en perfekt filvinkel og hurtig og nem filning. STIHL Hexa-savkæden skærer hurtigere og holder sig skarp meget længere. STIHL Hexa-filesættet indeholder følgende: Hexa-fil med filhåndtag i træ, så du nemt og bekvemt kan holde Hexa-filen i samme position, mens du filer. Et ryttermål, så du kan kontrollere filens vinkler, tandlængde og rilledybde. Det kan også bruges til at rengøre kædesporet og olieboringen i sværdet. En fladfil med filhåndtag i træ til efterslibning af skæredybdegrænsere. STIHL Hexa-filesættet leveres i en robust kuffert med en praktisk bæltestrop, så du altid har alt, hvad du skal bruge til at pleje din Hexa-savkæde, lige ved hånden.

200,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon International 09-07-2021