Produktvalg: Fræsere

MH 445 R

Fræser MH 445 R: let at manøvrere på trange steder med bakgear

Generelt

Den benzindrevne fræser STIHL MH 445 R er ideel til opgaver i din egen have eller små områder på gården. På trange steder og for at forberede blomsterbede til vinteren er det f.eks. ofte nødvendigt at køre fræseren frem og tilbage flere gange. STIHL MH 445 R er udstyret med et bakgear, som letter arbejdet og sparer energi. Det gør det lettere at løsne jorden i haven, især under længere arbejdssessioner. Den kraftige OHV-benzinmotor gør det muligt at løsne nytteområder hurtigt og nemt. Det er nemt at skifte arbejdsretning og manøvrere med STIHL MH 445 R. Hvis det er nødvendigt, kan arbejdsbredden hurtigt og nemt reduceres fra 45 cm til 25 cm, f.eks. til blomsterbede. Fræseren har et kompakt design og er meget velafbalanceret. MH 445 R-fræseren arbejder derfor også ubesværet på trange steder. En praktisk, drejelig bremsespore sikrer præcist og nøjagtigt arbejde i smalle passager og kurver. Endnu et plus for denne kraftfulde styrestang: høj komfort. Central højdejustering, så styret nemt kan indstilles efter dine behov. STIHL anti-vibrationssystemet minimerer vibrationer i håndtaget, og med ekstraudstyret STIHL AHV 600, hakkeudstyret, kan arbejdsbredden øges til 60 cm. Ved f.eks. rengøring placeres fræseren ganske enkelt på transporthjulene. Det gør det lettere og mere bekvemt at få adgang til skæreknivene.

7.195,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

Teknisk data

Teknisk data Værdi
Maks. arbejdsbredde 60 cm
Vibrationsværdi K m/s² 2,2
Vibrationsværdi ahw m/s² 5,5
Lydeffektniveau garanteret LWA dB(A) 93
Tankvolumen l 0,9
Fræsesæt Ø cm 30
Usikkerhed arbejdspladsniveau KpA dB(A) 2
Motortype EVC 200,3 C
Drev 1F + 1R
Arbejdsbredde cm 45
Nominel effekt ved arbejdsomdrejningstal rpm 2,3 kW / 3,1 hk
Vægt kg 37
Slagvolumen cm³ 139

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon International 30-10-2023