Produktvalg: Smøre- og rengjøringsmiddel

Care and Clean Kit MS Plus

Care & Clean Kit MS Plus – sæt sæt til effektiv rengøring af din motorsav og dit HD2-luftfilter

Generelt

STIHL Care & Clean Kit MS Plus er det perfekte valg til grundig rengøring og vedligeholdelse af din STIHL kædesav. Med regelmæssig pleje af sværd, kædedæksel, cylinderribber, dæksel og luftfilter bidrager du til motorsavens levetid og effektivitet. STIHL Care & Clean Kit MS Plus indeholder de relevante rengørings- og plejeprodukter samlet i et praktisk sæt. STIHL Care & Clean Kit MS Plus indeholder alt, hvad du skal bruge til rengøring og vedligeholdelse: 500 ml STIHL VarioClean EcoCleaning børste med notrenser. Mikrofibervaskepose eller -handske til HD2-luftfilter og overfladerengøring. Fjern først groft snavs fra sværdrillen, oliehullet og cylinderribberne på din STIHL motorsav. De kan skrabes rene med metalbladet på notrenseren, og snavs og støv kan børstes af med rengøringsbørsten. Spray derefter alle dele med det specialudviklede, skånsomme universalrengøringsmiddel STIHL VarioClean Eco, som indeholder 92% naturlige råvarer. Certificeret af Ecocert som et økologisk rengøringsmiddel. Det kan bruges til hurtigt, effektivt og skånsomt at rengøre al plast, metal som jern eller aluminium, gummi eller malede overflader. Olie, fedt, harpiks og organisk snavs opløses, så snart midlet sprøjtes på savkæden, sværdet eller maskinhuset. Du bruge mikrofibervaskeposen som en handske. Derefter kan delene nemt vaskes af med vand. Mikrofibervaskeposen gør det utroligt nemt at rengøre HD2-luftfilteret på din motorsav: Når STIHL VarioClean Eco har virket i kort tid, kan du enten lægge filteret i blød i vaskeposen i varmt vand eller vaske det i vaskemaskinen ved 60 °C, f.eks. sammen med dine STIHL motorsavsbeskyttelsesbukser. Filteret bliver så godt som nyt, og du behøver ikke at købe et nyt filter, hvilket er godt for miljøet. Vi anbefaler, at du bruger sikkerhedsbriller og arbejds- eller beskyttelseshandsker under rengøringen.

220,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.