Produktvalg: Tilbehør til AP-system

Batteriboks (Systainer System) str. M

Batteriboks (Systainer System) str. M: Til bekvem transport og sikker opbevaring af batteri og lader

Generelt

STIHL batteriboks (Systainer System) størrelse M er perfekt til sikker opbevaring eller til transport af dine AP-batterier og tilhørende ladere. Systainer boksen lavet af stærk plast er både let og holdbar. I STIHL batteriboks, størrelse M, kan du opbevare dine batterier fra STIHL AP-systemet samt lader, så de sidder sikkert og ikke glider og dermed er beskyttet mod skader ved stød. Det praktiske bærehåndtag foran på STIHL batteriboks M gør den nem og ergonomisk at bære. Med T-Loc-beslaget er det ikke kun muligt hurtigt at lukke eller åbne den praktiske STIHL batteriboks med én hånd, men den kan også stables med andre STIHL batteribokse fra Systainer Systemet. Boksene i stakken kan stadig tilgås individuelt. Alle STIHL batteribokse i Systainer Systemet er kompatible med andre Systainere. De er også kompatible med bott vario3-systemer. STIHL batteriboks (Systainer System) størrelse M kan rumme 6 STIHL AP-batterier og enten STIHL AL 301 lader eller STIHL AL 500 lader. Bemærk: L -BOXX batterikasse og Systainer System batteriboks kan ikke stables sammen.

575,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.