Kompostkværne

Langsigtet - en vigtig faktor

VIKING kompostkværne gør meget for din have og miljøet, det har vi sørget for. Allerede i produktionen genanvendes materiale, som tager vare på fremtidens resourcer. Anvendelsen af højkvalitets komponenter garanterer desuden en ekstra høj kvalitet og lang levetid.

Hvis en reparation er nødvendig, står den kvalificerede Servicerende faghandler til rådighed. Det kalder vi at være langsigtet. Det har ingen betydning hvilke opgaver din kompostkværn udfører – det er kun positivt for haven, pengepungen og miljøet.

Til de miljøbevidste:

VIKING kompostkværne støtter og hjælper havens delikate økologiske systemer. Det findelte vækstmateriale formuldes hurtigere og tilbageleverer vigtige næringsstoffer til væksterne på en naturlig måde.

Til haveelskere

Kvaliteten af den gødning som du giver dine vækster er afgørende. VIKING kompostkværne giver et godt grundlag for kompost og dækmateriale, som kvalitativt også på lang sigt er det bedste alternativ til dyrt kunstgødning.

Til brugere

Jo større grund, jo større mulighed for at anvende det findelte materiale, f.eks. til produktion af kompost, som dækmateriale til rabatter, bede eller som flis.

Bortskaffelse

kompostkværnen mindsker kraftigt haveaffaldets volume - på den måde får du mere plads i din kompostbeholder. Plads er ikke længere noget problem.

Tip:

  • Kompostkværnen mindsker haveaffaldets volume
  • Anvendelset: f.eks. dækmateriale, gødning og flis
  • Sparer penge: Egen kompost erstatter kunstgødning

Din browser har ikke Flash-Player installeret. Du kan downloade den gratis