Produktvalg: Hoved- & ansigtsbeskyttelse

Skovhjelm G3000 med FM-radio

Skovhjelm, sæt med høreværn, rutsfrit netvisir og nakkebeskyttelse

Generelt

Skovhjelm G3000 leveres sæt med høreværn med radio, ætset netvisir til maksimal lysgennemtrængning og nakkebeskyttelse. Ekstra godt ventilert, kort skærm og drejbar hjelmindredning. Netvisiret er let at montere. Udstyret med audioindgang til indkobling af f.eks. mobiltelefon eller jagtradio. Leveres med ledning til mp3- afspiller. Hjelmen er udstyret med UV-indikator.

1.595,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

Hjelmsæt  G3000 med FM-radio

Standard udstyr

  • FM-radio Zoom
    FM-radio

    Lyt til musik, nyheder eller dit favoritprogram i radioen mens du arbejder. En FM-radio sidder vel beskyttet inde i høreværnskåben. Alle indstillinger sidder lettilgængelige på kåbens yderside.

  • Gennemluftning Zoom
    Gennemluftning

    Billedet til højre viser hvilke fordele en hjelm med god gennemluftning har. Temperaturen sænkes mellem 2 til 3 grader og luftfugtigheden daler med ca. 50%.

  • Justerbar drejeknap Zoom
    Justerbar drejeknap

    Meget let at indstille hjelmen til en optimal pasform for den enkelte til alle store og små arbejdsopgaver.

  • Nakkeslag Zoom
    Nakkeslag

    Ved arbejde i regnvejr er et nakkeslag meget praktisk at have på hjelmen. Det forhindrer at regndråberne løber fra hjelmen og ned i nakken. Nakkeslaget skal altid ligge på ydersiden af jakken.

  • Netvisir Zoom
    Netvisir

    Samtlige af vores hjelmpakker samt en af visirpakkerne er udstyrede med netvisir. Netvisiret har en god lysgennemsigtighed kombineret med en god beskyttelse og takket være sin fleksibilitet en lang levetid. Vær opmærksom på at netvisiret ikke erstatter brugen af sikkerhedsbriller.

  • UV-indikator Zoom
    UV-indikator

    UV-stråler ødelægger systematisk det materiale, hjelmen er lavet af, så husk skifte i tide. Når UV-indikatoren har skiftet farve fra rød til kridhvid, så er det på høje tid at købe en ny hjelm.

Ekstra tilbehør

  • Sikkerhedsbriller Zoom
    Sikkerhedsbriller

    Ved alt arbejde med bl.a. motorsav anbefaler vi foruden hjelm, visir og høreværn, at du bærer sikkerhedsbriller. Disse sikkerhedsbriller fæstnes direkte på hjelmen og kan klappes op under hjelmen ved behov. Meget bekvemme og med høj sikkerhed. Passer til alle vores hjelme som er produceret efter andet halvår 2005. Findes i modellerne klar og med gul toning.

Nogle af produktfordelene kan du læse mere om under Produktteknik.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.